Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők ilyenkor mi a sz*rt éreznek?!
Figyelt kérdés
Már többször előfordult velem, hogy kedves voltam egy lányhoz, barátkozni akartam vele miután rájöttem hogy jó fej, erre rögtön azzal jött nekem hogy randizzunk meg ilyenek. Pedig én komolyan csak barátkozni akartam. Ezt ilyen nehéz felfogni?! Ennyire hihetetlen, hogy nem csak szexre hajtok? Mmint oké, persze, nőként is alaposan szemügyre vettem, de ez akkor is kínos. És már többször jött oda hozzám egy lánybarátom, hogy akkor szexeljünk vagy randizzunk én meg köpni-nyelni nem tudtam. Utána még meg is lepődött a csaj, hogy komolyan nem? És még én kellett vigasztaljam h nincs vele semmi gond, mert téll jó csaj meg bomba teste volt, de épp ez az h barátok vagyunk, ezért nem fogom hanyatt vágni és lelépni.2013. máj. 11. 00:22
2/16 A kérdező kommentje:
23
2013. máj. 11. 00:25
3/16 anonim válasza:
Tudod, rengeteg srác álmodozik róla, hogy ne tegyék őket a barát-zónába, te meg az összes lányt barátzónába rakod?
Mondjuk talán tetszel neki, lehet, de nem biztos, erős sejtésem. Ne legyél már ilyen vak, jó pasi vagy, rendes, meghallgatod őket, mi a fenéért ne tetszenél nekik? Miért várod el, hogy barátkozni akarjanak veled?
4/16 anonim válasza:
Szerintem fejezd be az önáltatást.
5/16 anonim válasza:
kérdező a kérdésedből az jött ki h csaj vagy
ugye nem olvastam félre
6/16 anonim válasza:
"Ezt ilyen nehéz felfogni?! " nekem nem nehéz felfogni, de ők is tudják? N
9/16 anonim válasza:
Persze,odamegy a lánybarátod és kéri hogy szexeljetek? Dehogy vagy kamu:D
10/16 anonim válasza:
"nőként is alaposan szemügyre vettem"
Tehát te is lány vagy?
Hogy mit éreznek, azt csak egy ember tudja megmondani. Gondolom nem kell jobban kifejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!