Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két nőt szeretek. Még egyikkel se jöttem össze, viszont mindkettő szeretné. Most mi tévő legyek? Próbáljam meg sunyiba mindkettővel?
Figyelt kérdés
Az nem sokáig lenne titok szerintem.2013. máj. 10. 18:07
1/7 anonim válasza:
neee
válassz 1et
na mindjárt jön egy johnny deppes idézet
2/7 anonim válasza:
Semmiképpen ne.!! Csak gondolj bele abba, hogy neked milyen lenne, ha szeretnél valakit és megtudnád, hogy melletted még van valakije....
Próbáld meg eldönteni magadban, hogy melyikkel érzed jobban magad, és hogy kivel tudnád több ideig elképzelni a kapcsolatod.
4/7 anonim válasza:
Van egy haverom, akinek volt már rá példa, hogy 3 barátnője volt, és titokban is tartotta, egyik sem tudott a másik 2-ről, de ez a haverom csak dugni akart, ha komolyan szereted őket, akkor inkább 1-et válassz, mert ha kiderül, akkor könnyen lehet, hogy mind a 2 megutál.
5/7 anonim válasza:
Gondolkozz úgy hogy: Ki az akivel letudnád élni az életed, és melyik az aki nélkül nem.
6/7 anonim válasza:
Nem úgy tűnik, mintha bárkivel is MÁR le akarná élni az életét...
7/7 anonim válasza:
Szerintem mindkettőnek mond meg, hogy legalább amelyiknek esze van-kiszálljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!