Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szerezzem meg, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem meg, vagy hogyan lépjek túl rajta? 15L

Figyelt kérdés
van egy osztálytársam,akibe 2 éve bele vagyok zúgva. nem tudom,hogy ez nevezhető-e szerelemnek,de nemtudok másra gondolni,egész nap csak rá. alig várom az iskolai napokat,csak hogy lássam. állítólag neki is tetszek,mármint sokat vagyunk kettesben,és akkor nagyon kedves,és olyan célzó megjegyzéseket tesz. csak az a baj,hogy amikor mások is ottvannak,mem olyan kedves...de néha meg igen,és képtelen vagyok megérteni őt. tudom,hogy nem akar osztálytarsal járni,de nemsokára itt a ballagás,és nem ugyanabba a gimibe megyünk. sokszor hív el egy pár helyre,de nem mindig jön össze. naponta többször ér hozzám "véletlen" és látszik,hogy szívesen van velem. totál megőrjít,mert ha csak barátkozni akar,akkor miért csinálja azt amit,de ha meg többet akar,akkor miért nem lép? szerintetek mit tegyek? hogy tudassam vele,hogy én szívesen megprobálnám vele,vagy hogyan lépjek túl?:(
2013. máj. 10. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia. Ha ez valóban már 2 éve van és szerinted ő is érez irántad valamit, akkor esetleg hívd el valahova és beszéljétek meg a dolgot. 2 év nem kevés idő...

Lehet csak félénk srác és nem mer lépni.

2013. máj. 10. 15:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Kezdeményezz te, hívd el valahova.
2013. máj. 10. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is félénk a srác. Semmit nem veszítesz szerintem ha elmész vele sétálni, és elmondod neki amiket ide írtál. :) Bátorság! 15/f
2013. máj. 20. 15:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha jól sül el a dolog akkor hálás leszel magadnak, hogy léptél. :)
2013. máj. 20. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!