Hogy lépjek ki a komfortzónámból? Hogy szerezzem vissza az önbizalmamat? (bőv. Lent)
En is ilyen vagyok. Ezek utan, jott nekem egy olyan erzesm,h nagyon maganyos vagyok s jott a depresszio.
En a helyedbe nem eroltetnem a dolgot, mertaz meg rosszabb lenne!!! Hidd el tudom...
Hanem,megszuntetnem e mogott a Tunet mogott allo problemat.
Pl.nehez csaladi hatter (esetek legnagyobb reszeben ez a hunyo am)
Persze a pszichologus is jo 5let.
En nem akartam sohase elmenni hozza s nemis tudtam volna... (penz hiany)ha te se akarsz vagy nem tudsz, akk en csak azt tudom tanacsolni, amit en is csinalok.Deritsd ki a kivalto okot (magadnal jobban senki se ismerhet teged jobban)es Pobald megoldani a mogottes problemat. ha ehhez kersz segitseget, az mar bbizony tobb mint fel siker.
Sok szerencset neked! Irj privit ha szeretnel.
18 , lany.
masodik vagyok.hat nem ezt irtam neked? hogy meg kell oldanod a mogotes problemat. Minden onnan jon. az onbizalomhiany,a szorongas....
En is sok mindenen keresztul mentem. a bulimiatol a depresszioig.
En most gyogyulok. Sok tapasztalatom van ezzel kpcsolatba, s sok helyzetet oldotam meg.
neked is sikerul!!!!
derits fenyt az osszes poblemdra. hogy mi esik | esett neked rosszul (figyelmeztetlek, h nem lesz egyszeru....), s uana gondold vegig, h mi lenne a helyes (nem azt h te mit tennel -mernel megtenni- hanem h mi lenne a helyes). Amikor ezek megvannak, akk ott az ido h megtedd amit kell.ha tudod, mik a prolemak,a pszichologus is konnyebben tud sgiteni.
Legjobb baratnom egyike anorexias volt- en alltammellette elejetol vegeig. Masik ongyilkos akart lenni - en altam mellette elejetol vegegig. Anyam depresszios volttudom, h hogyan elte meg,s hogyan viselkedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!