Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem őt és szükségem van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem őt és szükségem van rá, hogyan szerezzem meg őt?

Figyelt kérdés
A lánynak van barátja, de én akkor is szerelmes vagyok belé. Hogyan csináljam. Ne adjatok olyan válaszokat ,hogy : ,, hagyd békén '' meg ilyenek mert nemtudom őt elfeledni!! Inkább segitsetek légyszi.
2013. máj. 8. 21:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Fene a gusztusodba.Téged kellett volna elvinni kényszer munkára
2013. máj. 8. 21:11
 2/11 anonim ***** válasza:
ismerős szitu..csak én lány vagyok.. várj! egyszer biztos szakítanak ;) de attól függ hány évesek vagytok
 3/11 anonim ***** válasza:
A kiszemelted tudja egyáltalán?
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha ő szerelmes a párjába, akkor nincs esélyed. Ha miattad mennek szét, nem fog a nyakadba ugrani a lány.

Talán a legtisztább módja a dolognak, hogy elmondod neki mit érzel.

Tapasztalatból mondom, bár tudom, hogy nem kérsz az ilyen válaszokból, de én úgy léptem ilyenen túl, hogy megszakítottam vele minden kapcsolatot. Mára már csak emlék.

22/F

2013. máj. 8. 21:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Csináltass róla guminőt ! www.guminotakarok.hu
2013. máj. 8. 21:13
 6/11 anonim ***** válasza:

persze várjál még 5-10 évet aztán majd jól pofára esel amikor elküld a fenébe :D

tudja egyáltalán a csaj?

2013. máj. 8. 21:14
 7/11 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Én úgy gondotlam hogy várjon pár hónapot. 16-17 évesen nem tartanak oylan nagyon sokéig a kapcsolatok.
2013. máj. 8. 21:17
 8/11 anonim ***** válasza:
ez igaz,hogy nem tartanak olyan sokáig,de akkor vele sem fog sokáig együtt lenni,ezt is vegye számításba
2013. máj. 8. 21:19
 9/11 anonim ***** válasza:

rém egyszerű

ha jobb vagy a csávónál minden szempontból, akkor a jobb "kémia" miatt csak idő és tökösség kérdése :D

ugyanúgy elhívod, randi stb, csak mindent SOKKAL óvatosabban

aztán lesz majd úgyis egy holtpont amikor vagy behódol v marad a mostaninál.

de remélem nem valami etióp testalkatú vagy, mert mikor én szedtem el vkit, annak bizony lett következménye, uhhogy kondi on.

2013. máj. 8. 21:22
 10/11 anonim ***** válasza:
ott van a kés a konyhában, tudod mit kell tenned.
2013. máj. 8. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!