Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szerezzem meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elég érdekes a kérdésem,igazából érdekes esetem van:D

A srác akibe szerelmes vagyok jó barátom ...amikor ő volt belém szerelmes hosszú ideig engem még nem is érdekelt most fordult a dolog..én vagyok szerelmes ő pedig barátilag szeret vagyis nem látom rajta hogy többet szeretne...szerintetek mit kéne tennem?mármint oké,hogy beszéljek vele stb de stzeretném ha ő kezdeményezne..meghát lehet e esélyem..érdekes ez az egész

hát köszönöm előre is a válaszokat

2013. ápr. 28. 22:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy ő is szerelmes Beléd. Csak most kicsit húzza az agyad, tuti. :)
2013. ápr. 28. 22:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Csak egyenes bátorsággal tudod meg a valóságot. Ha gyáva vagy bele se kezdj.
2013. ápr. 28. 22:23
 3/10 A kérdező kommentje:
hát köszönöm szépen :) aranyos és pozitiv választ adtál de ismerem és látom,hogy nem...ujabban csak én keresem ő nem...és mindig kavargat valakivel...kedves velem meg minden de megálltunk a baráti fokozaton de nekem ez nem elég...én valóban nagyon megszerettem ahogyan megismertem mindig jobban :) és bár 1 év kellett ehez de az érzéseim egyre erősebbek iránta
2013. ápr. 28. 22:24
 4/10 A kérdező kommentje:
én értelek csak nekem ez kellemetlen (lány vagyok) én kezdeményezzek? aztán lehet el is kergetem magamtól azt pedig nem szeretném:s
2013. ápr. 28. 22:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Megesik az ilyen. Küld felé a jeleket, ha még szeret veszi a lapot és lép feléd majd akkor is ha kicsit húzza az agyad előtte. Ha meg nem akkor hagyni kell. Akkor ő belőle már kimúltak az érzések, mivel akkor nem viszonoztad, elmúlt idő közben. Ha nagyon nem akar semmit, akkor sehogy nem tudod megszerezni ha fejre állsz se.
2013. ápr. 28. 22:32
 6/10 A kérdező kommentje:
kicsit bonyolult mert igazából mi nálunk a kapcsolat több mint barátság ... tehát lehet csók stb stb....de nekem ez nem elég talán nem kellett volna belemennem hogy így legyünk mert mi ezt akartuk..de én már nem... nem mondom hogy rossz de nem elég :s
2013. ápr. 28. 22:34
 7/10 God's man? válasza:
Ha kicsit bevállalós vagy akkor szerintem "roncs" rá. Kapd le, ha az elsőnek igaza van akkor összejöttök, DE viszont ha megijed(sajnos fennáll a lehetősége) akkor meg meg kell beszélnetek, ha nem sikerül akkor ...:/
2013. ápr. 28. 22:58
 8/10 A kérdező kommentje:
igen köszönöm szépen:) hát remélem sikerül:) nagyon megszerettem...:)
2013. ápr. 28. 23:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Az lehet, hogy már nem szerelmes beléd, de ha nagyot nem változtál (nagyképű lettél, meghíztál 120 kg-osra, stb.), akkor a vonzalom valószínűleg még megvan, és mindig is meglesz. Azzal pedig már lehet dolgozni. :)
2013. ápr. 29. 16:13
 10/10 A kérdező kommentje:

köszönöm:P remélem:) :D

csak tudod,ujabban nm is találkozunk csak neten beszélünk de akkor is csak én irok rá mintha nem hiányolna vagy nem tudom:S lehet egy ideig nem kéne irnom neki nem?

2013. máj. 1. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!