Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk ti elhagynatok a bnotoket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk ti elhagynatok a bnotoket egy fullos csajert?

Figyelt kérdés
Baratomra ra van kattanva egy csaj. Hat jol is nez ki ez teny. Felek hogy ra mar jobban vagyna mint ram.
2013. máj. 10. 13:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

őszinte volt, ezzel csak azt akarta, hogy tudjál róla, így képben vagy, nem ér meglepetés

amúgy ne foglalkozzál ezzel az egésszel, csak a barátodra koncentrálj, nyugi N

2013. máj. 10. 13:44
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
attól függ, nincs kizárva
2013. máj. 10. 13:45
 13/23 anonim ***** válasza:
ne aggódj emiatt. elmondta neked, tisztel téged ennyire. nyugtasd meg, hogy rendben van, nincs gond. ne éreztesd, hogy kiakadtál és féltékenykedtél, mert az megijeszti. ő nem hibás, nem tehet róla, hogy a csaj zaklatja. ő is egy áldozat, semmiképp se rajta vezesd le a dühödet. és a csajnak se írj. hagyd a fenébe és reméld, hogy abbamarad, hiszen a barátod értelem szerűen nem fog reagálni rá ha szeret téged :)
2013. máj. 10. 13:46
 14/23 anonim ***** válasza:
Azért ez hogy "fullos" eléggé találó jelző. Fullos, mert amit felmutat magából annál többet akarva sem tudna magából felkínálni (nagy dudák, füstölgő p*na de észnek híján van meg amúgy kvázi belsőnek) Ha csak kicsit is épebb szellemileg a barátod azt választja aki hosszabb távon megmarad (barátnő) ha meg megy akkor ráb*sztál minek kellett egy tajparasztot választanod aki a farka szavát követi? (Habár a kereslet-kínálat oda-vissza teremti meg a másikat)
2013. máj. 10. 13:50
 15/23 anonim válasza:
Ha engem kérdezel a belső a legfontosabb, de ha olyan pasira nyomul a csaj akinek barátnője van akkor nagy rib@nc lehet, szóval ha elhagy akkor nagy hülye a srác!(Én meg annak örülnék ha lenne barátnőm.)
2013. máj. 10. 13:52
 16/23 anonim ***** válasza:

14-es vagyok :OO

Nem olvastam a 13:38-as kommented így már azért kicsit másképp fest a dolog

2013. máj. 10. 13:53
 17/23 anonim ***** válasza:
lada vagy bmw?
2013. máj. 10. 14:02
 18/23 A kérdező kommentje:
nem nézek ki rosszul, sőt sokan odáig vannak értem és barátom is azt mondta hogy soha nem volt még ilyen jó bnője. Egy gondom van hogy melleimmel nem vagyok megelégedve ennek a csajnak meg jutott belőlle rendesen
2013. máj. 10. 14:05
 19/23 anonim ***** válasza:
Ha elmondta, nem valószínű h lenne valami a dologból. Majd amiatt aggódj amit nem mond el. A melled meg.... ha neki tetszik akkor nem mindegy mekkora van a másiknak? Nem minden pasi bukik a nagy dudákra. Van aki a kicsi formásat szereti.
2013. máj. 10. 14:29
 20/23 anonim ***** válasza:

ha jobban ki is jönnék vele mint a barátnőmmel, és még a szex is jobban érdekelné akkor el... a külső miatt nem igazán

csajok is ezt csinálják csak ők gyakrabban

2013. máj. 10. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!