Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolog szerintetek, ha egy lány azért hagyja el a barátját mert rákos? Ti csajok ezért elhagynátok a párotokat?
Utolsó szemétláda az ilyen. Undorító dolog.
Engem meg azért hagytak el mert anyukám rákos :(
Elég undorító hozzáállás, pedig pont olyankor lenne a legnagyobb szükség egy hűséges és szerető társra...
Én is ismertem már olyan embert, akit szinte az összes barátja ott hagyott, mikor kiderült róla, hogy rákos. Nem tudom, az ilyen emberek hogy tudnak ezután tükörbe nézni.
Pont akkor lép le amikor a legnagyobb szüksége lenne rá? Kár, hogy eltörölték a halálbüntetést az ilyeneket szívesen agyonlőném. Remélem az ilyenek visszakapják az élettől majd amikor te idős leszel és kiderül h beteg vagy a gyerekeid feléd se néznek..
De sajnos nagyon sok hamis barát van akik csak az élet napos oldalán vannak velünk az árnyékban nem.
De az ilyen mocsokláda annyit is ér... Jobb is, hogy távozott. Ja és soha nem szerette a másikat. Normális párkapcsolatban mellette maradok és támogatom segítek amiben tudok nem benne hagyom a sz*rban egyedül.
Várjál, a csaj a rákos, vagy a pasi akit elhagyott?
Nem mindegy.
De van egy film ami majdnem pont erről szól, az év filmje lett.
50/50 a címe.
Ha én lennék beteg, és a gyógyulás elkerülhetetlen,
akkor magam vetném fel a gondolatot, hogy legyen vé-
ge. Nem akarnám, hogy végignézze a szenvedésem, és
egy életre nyomot hagyjak benne.
Viszont ha egyedül dönt úgy, akkor elég rosszul vi-
selném, de tudnék mi tenni?
Azt is tegyük hozzá, hogy manapság a pasik előszere-
tettel láncolják (vagy próbálják) ilyen és hasonló
dolgokkal magukhoz a csajokat, csak hogy ne hagyják
el őket.... Na ez a legnagyobb szánalom.
(Mint ahogy a nők is, hogy "terhes vagyok", emiatt
nem szakít a pasi, aztán 3-4 hónap múlva kiderül,
hogy mégsem terhes....)
Persze ez általánosság, nem konkrét eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!