Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti elhagynatok a bnotoket egy fullos csajert?
Figyelt kérdés
Baratomra ra van kattanva egy csaj. Hat jol is nez ki ez teny. Felek hogy ra mar jobban vagyna mint ram.2013. máj. 10. 13:31
1/23 anonim válasza:
Ha szeretem a barátnőm akkor nem.
Ha már nem szeretem akkor igen
2/23 anonim válasza:
Kívül-belül fullos? Mert akkor igen.
3/23 anonim válasza:
Ha elhagy akkor hidd el hogy hosszútávon így jártál a legjobban.
4/23 anonim válasza:
járasd le a csajt mindenki előtt lehetőleg anonim módon
5/23 Egyirányú alagút válasza:
Embere válogatja. Volt olyan melóm, hogy night clubban kellett szerelni régen, és hogy őszinte legyek, klasszisokkal jobb csajok voltak, mint az akkori barátnőm. Viszont bármelyik (nem feltétlen ott dolgozó) csaj próbálkozott volna, elküldtem volna szép lágyan :)
6/23 Buborék Fejü válasza:
Ha van barátnöm, akkor nekem ö a fullis csaj. Olyankor nem érdekel más
7/23 anonim válasza:
egyértelműen igen:D
de csak ha belül is fullos
8/23 A kérdező kommentje:
Azt mondja nekem hogy nem erdekli mas lany csak en. De irt nek a lany amit el isondott de en kiakadtam
2013. máj. 10. 13:38
9/23 Egyirányú alagút válasza:
Ha elmondta, örülj. Innentől már viszont oké, hogy kiakadtál, de nyeld le ezt a békát (lehet nem ez lesz az egyetlen), mert ha előadod neki a hattyú halálát, féltékenykedést, akkor nem hogy fullosra, hanem bármilyen csajra le fog cserélni.
10/23 anonim válasza:
nesze nektek okostelefonok, írás fail
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!