Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha találtok egy tökéletes lányt, akkor is elhagynátok őt, hogy más lányokat is kipróbáljatok? :- (
Nincs olyan,hogy tökéletes!
Ha találnék egy olyan lányt,aki beismerné a hibáit,és próbálna rajta javítani,és nem gondolná magát pótolhatatlannak,akkor nem,nem hagynám el!
Tökéletes=minden igényeteket kielégítő
Balázs123456: pont erre voltam kíváncsi :-(
Hogy pl. ha valaki már első szerelmeként egy ilyen lányt fog ki, akkor szakítana-e vele csak azért, mert fél, hogy nem ő az igazi...
Persze! én is ugyanúgy bíztatnám,hogy mellettem néha újítson be, kicsi vérfrissités nem árt, hisz nem a rabszolgám ő. Én ugyanezt várom el tőle. Néha kell más maca is, hiába tökéletes, a szex egy idő után ugyanazzal a puncival monotonná tud válni, lehet az akármilyen csúcskategoria akkor is.
De természetesen ha olyanféle, hogy nem nyitott, akkor meg nem kell neki megtudni, hogy a háta mögött szépen csendben csalogatom. Ez egy titok! Egy kegyes hazugságnak kell felfogni, és semmi gond vele. Úgyse jön rá, oly ügyesen is lehet, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!