Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Ti elhagynátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Ti elhagynátok a pasitokat, mert rendszeresen fizikálisan bántalmaz?

Figyelt kérdés
Barátomat nagyon szeretem, mert nagyon figyelmes, szeret engem, meg jó pasi domináns. De sajnos ha ideges és valami nem tetszik pl: elsóztam az ételt, akkor megüt és van hogy megrugdos. Mikor felhozom a szakítást, sír hogy csak ideges volt, meg többet nem fog bántani stb. Nem tudom elhagyjam-e nagyon szeretem
2012. nov. 26. 16:41
1 2
 1/19 Vicuska87 ***** válasza:

Már az első ilyen után ott hagytam volna a f.szba!

Ez nem kérdés szerintem!

2012. nov. 26. 16:43
 2/19 anonim ***** válasza:
71%
Nem, bizonyos nőknek tényleg nincs agya....
2012. nov. 26. 16:43
 3/19 anonim ***** válasza:

Hagyd el szerintem, majd mindig ver téged és arra hivatkozik, hogy ideges volt "csak" és nézd el neki? Meg rúgdos a pasid? jesszus, sem megütni, sem rúgni nem jutna soha eszembe a barátnőmet, ilyenért meg főleg nem, hogy elsóztad az ételt, de más esetben sem!

Nem bántjuk főleg fizikálisan akit szeretünk, akkor sem ha "ideges"

Hagyd el, ez csak rosszabb lesz!

2012. nov. 26. 16:45
 4/19 anonim ***** válasza:
jézusom! mielőbb szakíts vele!
 5/19 anonim ***** válasza:
ha nem akar gyereket, Te pedig szeretnél, akkor majd kirúgja belőled a gyereket is, gondolkodj el ezen...
 6/19 anonim ***** válasza:
Végülis elhagyhatod azután is, hogy először leszúrt késsel amiért későn jöttél haza. Vagy az első törött borda után. Ahogy érzed.
2012. nov. 26. 16:46
 7/19 anonim ***** válasza:

teljesen felesleges volt kiírni ezt a kérdést, mert úgysem fogsz hallgatni senkire sem

tudod a párkapcsolat csak nálatok működik így, nem mindenkinél ilyen, attól, h otthon is ezt láttad...te dönthetsz még, nincs gyerek, stb, de később ha akarnál sem tudnál kiszállni

különben egyes emberek annyira nagyszerűen abban, hogy tegyék magukat boldogtalanná...

2012. nov. 26. 16:49
 8/19 anonim ***** válasza:

Szia!

A pasid egy állat mi az hogy megver téged? Te meg ezt eltűröd? Minél előbb szakíts vele mert ez nem fog megváltozni.

2012. nov. 26. 17:06
 9/19 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen kérdés régebben. Annak a nőnek is hiába magyaráztunk, még védte. Tőled is megkérdezem: Melyik a jobb? Van egy pasid aki tényleg szeret, a tenyerén hordoz, se fizikálisan se érzelmileg nem bánt vagy "ez" aki üt, rúg? Legyen már egy kis önbecsülésed! Mi lenne ha utálna? Feldarabolna? A hírekben is mindig azt hallani, hogy ez meg az kinyírta a barátnőjét stb... A Te pasid is valami ilyesmi elmeroggyant agresszív állat.
2012. nov. 26. 17:08
 10/19 anonim ***** válasza:
még szép, hogy elhagynám
2012. nov. 26. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!