Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Ti elhagynátok a pasitokat, mert rendszeresen fizikálisan bántalmaz?
Már az első ilyen után ott hagytam volna a f.szba!
Ez nem kérdés szerintem!
Hagyd el szerintem, majd mindig ver téged és arra hivatkozik, hogy ideges volt "csak" és nézd el neki? Meg rúgdos a pasid? jesszus, sem megütni, sem rúgni nem jutna soha eszembe a barátnőmet, ilyenért meg főleg nem, hogy elsóztad az ételt, de más esetben sem!
Nem bántjuk főleg fizikálisan akit szeretünk, akkor sem ha "ideges"
Hagyd el, ez csak rosszabb lesz!
teljesen felesleges volt kiírni ezt a kérdést, mert úgysem fogsz hallgatni senkire sem
tudod a párkapcsolat csak nálatok működik így, nem mindenkinél ilyen, attól, h otthon is ezt láttad...te dönthetsz még, nincs gyerek, stb, de később ha akarnál sem tudnál kiszállni
különben egyes emberek annyira nagyszerűen abban, hogy tegyék magukat boldogtalanná...
Szia!
A pasid egy állat mi az hogy megver téged? Te meg ezt eltűröd? Minél előbb szakíts vele mert ez nem fog megváltozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!