Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek cigizik, kávézik a párja rendszeresen?
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy ti érzitek a "szájszagát"? Természetes, hogy rendesen mos fogat és jár fogorvoshoz, de azért a cigi és kávé ad neki egy jellegzetes szájízt, nem? Ha igen, ez megszokható egy idő után, ha egyáltalán meg kell szokni?
Légyszi korotokat írjátok le!
Előre is köszönöm!
nem csak a cigi + kávé ad jellegzetes szájszagot, hanem az ételek nagy része is. Tehát, akkor semmit ne együnk, igyunk?
Erre vannak a cukorkák, rágó. Ha téged zavar a cigiszag, akkor meg ne járj olyannal, aki cigizik.
A kettes kivételével köszönöm a válaszokat!
Szó nem volt róla, hogy engem zavar és, hogy ilyen lenne a párom, egy egyszerű kérdés volt, amire szimplán, csak kíváncsi voltam.
Az én párom csak kávézik. Nem zavar, főleg azért mert én is kávézom. Bár szerintem a kávénak amúgy sem olyan mindenbe beleivódós "szaga" van.
Viszont a cigi rettenetesen zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!