Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szólnátok ha a párotok rendszeresen füvezne?
Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 21:23
2/15 TOMAtm válasza:
drogosok kizárva.de am a fiataloknál a fű nem drog,lehet még közös program is lenne belőle.
3/15 anonim válasza:
Attól függ mennyit ? Am akik ilyen "jajj,drogos" dumával jönnek a cigi,alkohol ugyanúgy drog és sokkal több embert öl mint a fű amiről még nem is készült bejeyyzés hogy konkrétan miatta halt volna meg valaki ..
4/15 anonim válasza:
Fiu vagyok, a baratnomet nem itelnem el a fuert, ha szivna.
5/15 anonim válasza:
Megkérdezném: "Te vagy az Marley?
6/15 anonim válasza:
Engem konkrétan nagyon is zavarna ! Még néha-néha alkalom adtán belefér ... de a rendszeres fogyasztás nem vezet jó véghez!!
7/15 anonim válasza:
Nem járnék ilyen pasival. De biztosan talál magának megfelelő lányt!
8/15 anonim válasza:
Régen nem ítéltem el, én is csináltam. Aztán abbahagytam és olyan lelki gondjaim és személyiségzavarom van, hogy 2 naponta mennem kell pszichológushoz.
9/15 anonim válasza:
Engem nem zavrana egyátalán. A fűnél még a sima cigi is károsabb és az aztán tényleg semmire nem jó...
10/15 anonim válasza:
A rendes fű az tény és való nem annyira káros és a hatása is tűrhető..
De az amit most szívnak az nem fű !
valamilyen növényre rászórnak különböző porokat és ennek teljesen más hatása van mint a rendes fűnek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!