Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti mit szólnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit szólnátok ha a párotok rendszeresen füvezne?

Figyelt kérdés

2012. szept. 25. 21:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Tévhit,hogy a fű nem káros. Ismerek 1-2 embert,aki sok éve szív,háát..a normálistól messze vannak. Ja, az igazság nem vág a fű marketingjébe..
2012. szept. 26. 00:50
 12/15 anonim ***** válasza:

De káros, senki nem mondta , hogy nem az....csak nem leszel tőle függő, nem lesznek testi és egyéb elvonási tüneteid és nem ugrassz ki tőle a tizedikről sem.

A baj ott kezdődik, hogy aki elkezdi a füvet gyakran tovább is lép és ebből van a baj, maga a fű nem tesz tönkre egy embert...

2012. szept. 26. 11:04
 13/15 anonim ***** válasza:

Azért nem mondanám hogy a fű nem tesz tönkre embert mert kib*szotul tönkre tehet bárkit :)

A fűből ha megfelelőt használunk tehát megbízható helyről szerezzük és megfelelően használjuk megfelelő mennyiségben akkor bizonyítottan ártatlanabb mint a cigi sőt még azt is olvastam ha évente csak 2-3 szálat szív el ember az még tán egészséges is de ezt nem akarom biztosan kijelenteni.

A lényeg a fű teljesen természetes nem tartalmaz semmi adalék anyagot nikotint vagy ilyesmi tehát nem szokhatsz rá önkéntelenül csak saját magadtól és az is rajtad áll hogy mennyit tolsz és akarsz-e többet.

Ha hetente elszív egyet és nem akar semmi többet akkor oké szerintem még belefér.De ha olyan mint egy ismerősöm aki úgy szívja mint a cigit és teszem hossza egy tiszta pillanata nincs és eléggé komoly SZEMÉLYISÉG ZAVARA lett miatta azt igen is tönkretette/teszi a fű ...

Ha okosan és megfelelően csinálja nem viszi túlzásba teljes mértékben elnézhető mert hidjétek el sokkal jobb mint ha pl. minden nap földig inná magát vagy 1-2 doboz cigit szívna egy nap.

2012. szept. 26. 14:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Persze ez is igaz! De ugyanez igaz, pl az alkoholra is...ezt is lehet még egészséges keretek között és túlzásba véve is. Ez már az egyén hajlamától és sok minden mástól is függ! :)
2012. szept. 26. 14:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna, sőt, mielőtt elkezdtem volna magam is, addig is valamilyen módon vonzónak találtam... De gondolom itt meg minden más téren az emberek primitivuzmusa a gond...
2012. okt. 29. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!