Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK Ti elhagynátok a pasitokat ezért?
Figyelt kérdés
Tudom a (volt) barátom facebook jelszavát, és tudja hogy bejárkálok ő is az enyémbe :) Tegnap észre vettem hogy az uzenetekből törölget sorokat amit nem tudok már megnézni -.- szoval valamit a háttam mögött csinál :S nem bizok már benne ...2012. nov. 28. 16:05
1/12 anonim válasza:
Eleve nem sérteném meg a privát dolgait a kutakodással.
2/12 anonim válasza:
Erre nincs mit mondani, ha ennyi eszed volt, hogy megadtad neki a jelszavad akkor viseld a következményét.
3/12 anonim válasza:
"Tudom a (volt) barátom facebook jelszavát, és tudja hogy bejárkálok ő is az enyémbe"
Jelszócsere, és problémád megoldva. Amúgy elsővel értek 1et.
4/12 anonim válasza:
Meg sem nézném a privát leveleit kérés nélkül, pedig mi is tudjuk egymás jelszavát.
5/12 anonim válasza:
Mi is bejárkálunk a barátommal egymás fb-jába. Nincsenek titkaink. Viszont nem szoktunk egymáséból semmit kitörölni. Max ha egyikünk megkéri rá a másikat.
Így hogy nem vagytok már együtt és ezzel a törölgetéssel még vissza is éltek,JELSZÓ CSERE!
Én is rohadt pipa lennék ha kitörölne nekem valamit
6/12 anonim válasza:
Nem kell egymásnak megadni semmilyen jelszót. Az az ő magándolga.
7/12 asdasd1125 válasza:
Ha bíznál benne nem nézegetnéd az üzeneteit és még be sem lépnél a fb-jébe!
10/12 anonim válasza:
mekkora baromság már ez a dolog.itt nincs bizalom,akkor minek vagytok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!