Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhagynátok?

Figyelt kérdés
Párom elvált van egy gyereke,2hetente hétvégén van nálunk, mikor itt a gyerek levegőnek néz, na meg hülyének. Mikor 3an elmegyünk valahova én kullogok utánnuk és már kétszer "El is hagytak". Reggel is mikor felkel a gyerek kérdezi mit akar enni és mennyit, és én mintha itt se lennék, mintha nem az ő gyerekét várnám. (És szerinte ilyenkor én azt nézem mikor tudok bele kötni) Egész nap egy szót se szól hozzám, mert én balhézok. Egyértelmű sztem, ha hajnali 1:45kor valami szandi küld neki üres smst, aztán meg átnéz rajtam.
2012. okt. 21. 14:06
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen, én elhagynám.

Ugyanakkor te tudod, hogy a leírtakon kívül hogy áll veletek a helyzet, mit jelent, hogy balhézol, esetleg nem vagy-e kicsit érzékenyebb a babásság miatt, régen is ilyen volt-e köztetek a viszony, stb.

Az idegen nőtől jövő, meg NEM magyarázott éjjeli sms értéséhez meg nem kell sok ész, ugye?

2012. okt. 21. 14:13
 2/9 anonim válasza:
Próbálj meg vele kettesben leülni és elbeszélgetni.
2012. okt. 21. 14:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Féltékeny vagy a gyermekére, csak ezt nem mered magadnak bevallani!?
2012. okt. 21. 14:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Az sms állítólag "Vevőtől" jött.(Kereskedelemben dolgozik)De messziről jött ember azt mond,amit akar!Ezt nem lehet vele megbeszélni,mert szerinte én nem szeretem a gyerekét... Nem a gyerekét nem szeretem,hanem azt amilyenné válik mikor itt van.lehet,hogy érzékenyebb vagyok,de terhességem előtt is volt probléma a "gyerek miatt" vagy miatta?!Szerintem meg örülnie kéne,hogy olyan dolgokat elviselek,ami nem lenne kötelező.Most is felhívtam,hogy pakolom a cuccom itthagyom... Válasza:Hát jó!(Mert ugye ők jönnek,mennek,jól érzik magukat én meg inkább beülök a szobába)
2012. okt. 21. 14:29
 5/9 anonim válasza:
na az ilyennel nem maradnék,hát lerí róla hogy te már csak egy kolonc vagy számára,sőt lehet tényleg azt várja hogy tűnj el az életéből,ha képes így megsérteni akkor nem szeret...kellene a francnak az ilyen...
2012. okt. 21. 14:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Ez neked féltékenység?Tedd magadban tisztába a szavak jelentését.Nem foglalkoznak velem,elhagynak,átnéznek rajtam,mikor én is ember számba vagyok véve semmi probléma nincs.És ha valaki egy terhes nő társaságában valakinek enni ad,az vegye már a fáradságot,hogy megkérdezze,hogy te viziló kérsz?Főleg ha párjáról van szó!!!
2012. okt. 21. 14:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek csak a baba miatt van még velem?Azért sem olyan fontos már neki velem a szex?És tényleg amúgy koloncnak érzem magam egy ideje.
2012. okt. 21. 14:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Hány hetes terhes volt? Párod is akarta a babát? Előtte milyen volt a kapcsolatotok, hogy terhes lettél? Hány éves a gyereke?

Leülnék vele amikor ketten vagyunk és megkérdezném, hogy szerinte jó-e így a kapcsolatunk. Elmondanám neki, hogy mit érzek és hogy ez így nem jó neked. Ha miközbe az ő gyerekét várod és azt mondod neki, hogy elköltözöl és ő úgy reagál, hogy menj, nem túl biztató. Attól tennék függővé, hogy elhagyjam-e, hogy hogy reagálna a beszélgetésre.

2012. okt. 21. 14:53
 9/9 anonim válasza:

Hetekkel ezelőtt is kiírtad már ezt a kérdést....

Miért nem változtatsz, ha nem érzed jól magad?

2012. okt. 21. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!