Anyukák! "Elhagynátok" a babátok egy rövidebb időre, hogy egy másik országba uj életet tudjatok kezdeni?
El akarok ebből az országból menni,és valószinű nekem lesz hamarabb lehetőségem megindulni nem apának!
De megmondom az öszintét ahogy igy belegondolok hogy 1 2 hónapra lehet itt kell őket hagyjam már most sirni tudnék!
Nem tudom mit csináljak? Tudom hogy egy anyának egy babája mellett van a helye, de csak az forog az agyamba ha itt maradunk egyre nehezebb lesz, + őmiatta teszem azt hogy innen elmegyek!
17 hós a fiam
Én nem tudnám megtenni,egy napig is nehezen vagyok meg a gyermekeim nélkül.
Igen,apának is ugyan ilyen nehéz lehet, nem is várnám el tőle hoyg ő menjen előbb. Számomra a család ilyen fajta "szétszakadása" elképzelhetetlen.
Lehetséges, hogy 1-2 éven belül nálunk is aktuális lesz ez, igaz, nálunk apa fog külföldön új pozíciót kapni. Mi úgy készülünk,hogy ha menni kell, megy az egész család.
Max egy hetet leszünk külön,amíg apa előkészít mindent a célhelyen.
Nálunk, ha megyünk, akkor együtt megyünk.
Most is kinn van apa külföldön, igaz, csak egy hetes oktatáson, de nagyon nehéz mind a hármunknak. Számomra elképzelhetetlen, hogy akár a fiam, akár a férjem nélkül legyek hónapokig.
Tudom, a muszáj nagy úr, de vannak megoldások, hogy együtt menjetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!