Anyukák! "Elhagynátok" a babátok egy rövidebb időre, hogy egy másik országba uj életet tudjatok kezdeni?
Figyelt kérdés
El akarok ebből az országból menni,és valószinű nekem lesz hamarabb lehetőségem megindulni nem apának!
De megmondom az öszintét ahogy igy belegondolok hogy 1 2 hónapra lehet itt kell őket hagyjam már most sirni tudnék!
Nem tudom mit csináljak? Tudom hogy egy anyának egy babája mellett van a helye, de csak az forog az agyamba ha itt maradunk egyre nehezebb lesz, + őmiatta teszem azt hogy innen elmegyek!
17 hós a fiam
2012. febr. 8. 17:48
11/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom még hogy hogy lesz. Egyértelmű ha mehetünk együtt akkor menni fogunk!! De még semmit nem tudok...:(
2012. febr. 8. 19:04
12/12 Bogyo110 válasza:
Nálunk a bab születése előtt is és most is 1 éves a kislányunk apa külföldön dolgozik muszájból azóta mi ketten vagyunk ithol havi egy hétvégét van ithol a férjem nekem már rég lenne kint munkám de akkor meg a picit nem tudnánk hova rakni uh mi ithol ő meg kint nem könnyű de ez van! én is azt tanácsolnám hogy előbb apa találjon munkát és ti meg majd utánna mennyetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!