Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja nagyon sok pasi, hogy a csajok csak a pénzre utaznak?
Mert egy nőnek vonzó igenis ha van zsé.
Például edzőtársam a teremben,okos,kigyúrt,akkora mint egy ház,jó megjelenésű,szlovákul,németül beszél.
Több cége van,csonton de nagyon.
3 prémium kategóriás verda:Audi S Line,Krómozott BMW 6-os,VW Phaeton.
És van nem egy kettő 10-es csaja,akin egy deka felesleg sincs,és nagyon nőies.
Másik barátom szintén csonton van zsével és csak 24 éves,egyik nő után jön a másik,mindegyik fullos.
Nekem is már alakul az egzisztenciám de nem villantok MÉG,ezér nehezen tudok nőzni,de ha amikor lesz egy Bömös akkor szerintem megugrana a partnerek száma exponenciálisan.
Ez kétségtelenül így van:
Sok feltételnek kell megfelelni:
-Legyél minimum sportos
-Okos
-Legyen egzisztenciád
-Prémium kategóriás verdád
-Céltudatos legyél,ne egy proli
-Törtető,hajtós,tegyél meg mindent
-Jól tudj pinát nyalni,hogy a karmát beléd vésse szinte,ugyanez vonatkozik a szexre is.
-Jó megjelenésűnek kell lenni.
Ezek fontosak szerintem,minél kalibráltabb egy csaj annál több a repertoár,mint egy állás esetén,minél komolyabb a cég annál több mindennek kell megfelelni.
Hozzáteszem mert lemaradt NEM CSAK ez számít,de ez minimum 70% előny.
Nagyon de nagyon sokat számít,nem véletlenül látsz mindig sikeres embereket hibátlan csajokkal.
Én azt gondolom, hogy a pénz egy univerzális belépő, egy kulcs ami minden zárba jó. Ha van pénzed, és ezt tudod magadról, akkor nagyobb lesz az önbizalmad, mert /sajnos/ elkezded pénzben mérni az emberi kapcsolatokat, és annyira természetessé válik számodra hogy a barátaidat, párodat aszerint válogatod meg hogy szegény e vagy gazdag.
Sajnos a pénzes emberek a pénzt fegyverként használják fel, mögé bújnak, hagyják hogy a pénz és a tettek beszéljenek helyettük, pénzzel kompenzálják a gyengeségeiket (nem képzésre, tandíjra gondolok) és bemagyarázzák maguknak hogy ez egy egészséges állapot hogy itt a pénz, és egyszerűbb előhúzni 3 húszezrest mint udvarolni, köröket futni 1 lányért.
Én ismertem olyan embert is akinek volt és akinek nem volt pénze. Nagyon kevés a pénzesek közül a normális ember, mert a mai világban a csapból is az folyik hogy azért tanulj hogy legyen jó állásod és sok pénzed, saját lakásod, jó csajod, luxusautód, nyaralhass, és emberhez méltó életet élhess, megvalósíthasd önmagad.
23/F
Van igazság ebben amit írsz utolsó,pénzzel megkerülöd a felesleges köröket sokkal könnyebb minden főleg az életed.
Pénzzel bármit elérhetsz ahogy mondom bármit,már én is tapasztalom pedig még nem vagyok olyan szinten,de sokkal könnyebb sok pénzzel.
Ez a legfontosabb az egészség mellett,ha van pénz és egészség a többit megvesszük.
Pénzed van nem kell feleslegesen se udvarolni se semmit,hanem elég ha látszik rajtad aztán a sok kis pin@ egyből nedves lesz és bármire ráveheted őket,orál,anál fuck anal,lenyelés,bármire.
Csak lássák,hogy van,és érdemes ha mellette eddzett is vagy tehát jó a tested mert akkor jön egy valaki aki gazdag ÉS jó testű ekkor a csaj nyilván dobbant.
Ez van ezt be kell tudni ezért kell törtetni,tanulni tanulni,jó munkát szerezni,pénzt keresni,minden mást félre tenni ameddig nincsen na utána aztán két kanállal lehet majszolni az életet.
Ezt el kell fogadni.
Nem nagyképűen mutogatni félre ne értsetek,hanem a tudat,hogy neked VAN,azt a nők is megérzik,olyanok mint a mágnes halál komolyan mondom,látszik rajtad azonnal hogyha van vagy ha nincsen.
én azt gondolom (de ez csak az én véleményem. és igen, még mindig kötöm az ebet a karóhoz. :) ), hogy a pénz egyáltalán nem jó minden zárba. legalábbis, ami az emberi kapcsolatokat illeti. csupán csak azoknak imponál, akik felszínesek és sekélyes érzelmekkel és értékekkel rendelkeznek. persze abban igazad van, hogy akiknek van pénzük, azok jobban elhiszik magukról, hogy érnek valamit. azonban sok nőnek/férfinak édes kevés az, hogy az illető sok pénzzel rendelkezik avagy sem, ha emellett egy erkölcstelen bunkó.
azzal nem hinném, hogy gond lenne, hogy azt halljuk mindenhol, hogy azért tanuljunk, hogy jó állásunk lehessen. mert valahol mindannyiunknak ez lenne a célja. és itt nem feltétlenül csak az egyetemet végzettekre gondolok. egy szakmunkás képzőt végzett embernek is ugyanannyira lehet jó állása a maga érdeklődési körének megfelelően. a többi általad említett dolgot csak a média teszi hozz, és mi, vak fogyasztók (tisztelet a kivételnek) el is hisszük ezeket, és már csapán csak azt tartjuk értékes életnek, ha ezeket a dolgokat sikerült megvalósítani benne. az ilyen és hasonló gondolkodású emberek találják meg egymást. nincs ezzel gond. csupán csak ne legyenek általánosítások, lenézések és ne csináljunk már abból presztízskérdést, hogy kinek milyen kézzel fogható dolgai vannak, és ez alapján kialakítani kapcsolatokat, mind baráti, mind párkapcsolati téren.
Ez egy létező jelenség. Egy nagy általánosítás, amire egyre több példát látni. Milyen elven? azon, hogy mindenkinek az elérhető legjobb kell ,aki mellett mindent megkap ami az érdekeit kielégíti. Nemileg és életszínvonalban is.
Celebvilág az állandó példa mindenki előtt. Puccos menő nők, akiket látsz, hallasz a hírekben, hogy véletlenül mindig a menőmanó pénzes nyomorékokat kapkodják ki maguknak. Pedig még csak nem is egy Alain Delon színvonal egyik sem zömében. Aztán váltogatják is ezeket elég gyakran. A menő, vagány nők mind ilyenek zömében. Aztán elmész eg plázába, ott is zömében ezt látod.
Akit nem a szürkeegér lányok izgatnak, hanem a menőbb plázacicák, ribisebb lányok, azok körében ez a pénzes fickóra hajtós hozzáállás nem ritka. De nem tud mit tenni,mert őt ezek a dekoratív macák izgatják és kész. A másikakat észre se venni, olyan átlagosak ezekhez képest. A másikak pedig azok akik nem főként a pénzre hajtanak. Tehát vannak olyanok is, azok zöme szokott itt is szenteskedni. De akinek a menő lányok kellenek, és nem minimum felsőközépkategoriás alutóval furikáznak, meg nem sztárügyvédek, sztáradócsalók, azok nagyokat szopnak az elvárásaikat illetően. Persze ez alól is vannak kivételek, de tömegjelenség akkor is.
#17 ezért kell,hogy karrierista legyél,pénzcentrikus,hajts hajts és megint csak hajts,csak a pénz legyen a szemedben,képezd magadat fejlődj,túlórázz,dolgozz mint egy őrült,semmi más.
Igen eleinte szívás,mert amíg a haverjaid buliznak te majd mondjuk specifikációkat írsz,de aztán megfordul mert 1-2-3 év és olyan anyagi szintre juthatsz,hogy tralala élet,full extrás pics_k,menő karrier,ez az amaz.
Lemondással jár de szerintem megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!