Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19-20 éves pasi komolyan gondolja?
Figyelt kérdés
Eddig tartósabb kapcsolatai voltak, 1-2 év és néha olyanokat mond, mintha tervezné a közös jövőnket. Úgy ismerem, nem viccelődne ilyesmivel, de nem rég alkotunk égy párt, viszont nagyon szeretjük egymást. Komolyan gondolja?2012. jan. 14. 13:17
1/5 anonim válasza:
akkor meg no para :) bár én nem igazán szeretem, ha vki az elején ilyenekkel jön..
2/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? Én most szakítottam nemrég a 20 éves pasimmal neki is tartós kapcsolatai voltak ..Én is azt hittem h hosszútávú lesz de nem mert nem akart komolyat.Kellett neki a szabadság...
3/5 Macs1209 válasza:
Általában elmondom (ha kérdezi), hogy milyen kapcsolatot
szeretnék (család, babák, házasság(igény szerint)), mert
ugye van egy elképzelésem. De ez még sehol nem terv :)
4/5 A kérdező kommentje:
18 vagyok. ő azt mondja szeret és ameddig tart ez(úgy érzi sokáig), velem akar lenni
2012. jan. 14. 13:37
5/5 Macs1209 válasza:
Ez viszont f@szság, már bocsi. Honnan érzi, hogy
mi meddig tart. Jós ?
Úgy állok hozzá, tart ameddig tart, ha már együtt
vagyok valakivel évekig, akkor pl lehet tervezni
közös ház, gyerek, stb.... De ne rontsunk már aj-
tóstól a házba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!