Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gondolja nagyon sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja nagyon sok pasi, hogy a csajok csak a pénzre utaznak?

Figyelt kérdés
Egyre több olyan választ látok a kérdésekre írva, hogy nagyon sok csaj csak azt nézi egy pasinál, hogy mennyi pénze van és milyen kocsija. Persze nem azt mondom, hogy nincsenek ilyen lányok, de szerintem azokon ez látszik is. Mert a "fullos cicababák" biztosan ebbe a kategóriába tartoznak. Én pl. személy szerint kellemetlenül érzem magam, ha elmegyek egy sráccal randira és valami puccos helyre szeretne vinni. Sokkal többre értékelek egy sétát, parkban ülős beszélgetést esetleg egy piknikkel egybekötve, mint ha valami drága helyre mennénk. Nekem az sem számított soha, hogy van-e kocsija az illetőnek vagy sem. Szerintem ez egy 120ad rangú dolog. Szóval nem kellene általánosítani, kedves urak! :) És úgy gondolom, hogy ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül. :)
2013. máj. 10. 10:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Inkább úgy kérdezném meg:

Miért van olyan sok csaj, akik miatt nagyon sok pasi azt hiszi, hogy ezzel teremt értéket?

2013. máj. 10. 10:56
 2/18 A kérdező kommentje:
másik kérdés: miért kell azokkal a csajokkal foglalkozni? ;) figyelmen kívül kell hagyni őket.
2013. máj. 10. 10:57
 3/18 anonim ***** válasza:
Már aki velük foglalkozik. Én az olyat preferálom, amilyen Te is vagy.
2013. máj. 10. 10:59
 4/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel csak jó megnyugtatni magukat,ahelyett,hogy magukban keresnék a hibát.
2013. máj. 10. 10:59
 5/18 anonim ***** válasza:

Nyílván ok nélkül.

De kétlem, hogy bármelyikük is összejönne egy kunyhó - trabant párosítással rendelkező csávóval - kinek nyakon félmillás tartoozások :D

Nem, nem minimum beugró a saját LAKÁS (és nem 35 vagy 50 négyzetméteres), a saját KOCSI (minimum félig kifizetve és nem trabi, kis polszki, bogárhátú vagy piros lada) és nulla hitel.

2013. máj. 10. 11:02
 6/18 Ivan Iljics ***** válasza:

Én mindig azon a véleményen voltam hogy egy nőnek egy kapcsolatban biztonságban (is) kell éreznie magát. Ha egy férfi nem keres eleget ahhoz hogy ezt megteremtse akkor a nők számára kevésbé vonzó.

De lehet ez csak az én véleményem.

2013. máj. 10. 11:03
 7/18 anonim ***** válasza:
Mert még maguk elött is szégyenlik, hogy ök nem kellenek a kutyának sem, mert bunkok, ápolatlanok, stilustalanok, stb. Ezt meg csak nem ismerhetik el?
2013. máj. 10. 11:06
 8/18 A kérdező kommentje:
7es: azt akarod ezzel mondani, hogy aki nem anyagias, az ápolatlan? hát gratulálok...
2013. máj. 10. 11:12
 9/18 anonim ***** válasza:

# 6

Ahhoz minimum 1-2 millát kellene keresnie a csávónak...

Magyarba nagyjából 400-an keresnek ennyit - enne nagyrésze politikus, poitikus rokona, banktulajdonos-részvényes Rosenberg bácsik meg a bodzaszedő merdzsós cigók.

2013. máj. 10. 11:13
 10/18 A kérdező kommentje:
6os: értem, hogy mire gondolsz. :) de szerintem egy kapcsolat biztonságát nem csak az anyagi feltételek megteremtése adhatja. sokkal nagyobb szükség van az érzelmekre. :)
2013. máj. 10. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!