Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb pasi miért gondolja azt hogy a lány szakít, de sír akkor csak szinészkedik vagy még mindig szereti?
Kedves 1-es
Kikérem magamnak ezt az általánosítást.
"És semmi (!) válasz nem volt. Legalább valami építő kritikát nyomott volna..."
Lehet, hogy nem mondhatta meg, bár szerette volna, nem lehetett, nem szabadott. Erre miért nem gondolsz?
Kedves 1-eske: "Mert arra nincs eszük a pasiknak"
Van eszük a pasiknak, magamról tudom. Lehet, hogy te találkoztál kivételekkel, de attól az még nem minden pasira igaz. 4-eske voltam.
Ej ti nők. Az egykének mondom, hogy de minden pasi tudja, de mi a f@szt csináljon? Térdeljen le és sírjon? Kérlek ne értetlenkedj, mert nincs kedvem vitatkozni!
Kedves kérdező van egy háttér is amiért gondolhatja. Mégpdig a szakítási ok. Például, ha hűtlenség volt részedről akkor nem fog neked hinni. Ha egyszerűen kiszerettél belőle akkor egyértelmű, hogy nem hiszi el, ha sírsz mivel nem sírnál, ha nem szereted. De ti nők is így viselkedtek mikor egy férfi szakít veletek csak mi nem igazán sírunk. Amikor szakítok egy lánnyal akkor ők se képesek megérteni. Ilyen ez a szerelem, ha nem jöttél még rá.
5-nek:
Gondoltam erre is, de akkor már nem mindegy? Semmit sem változtatna a helyzeten. Persze próbáltam kérdéseket feltenni, de semmit sem lehetett belőle "kihúzni"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!