Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy döntenétek?
23 éves lány vagyok. Van egy 5 és fél éves kapcsolatom. Az első 3 év nagyon jól ment de akkor még külön laktunk. Aztán kiköltöztünk Németországba. Ő nem szeretett ott lenni és én is hazamentem vele. Aztán visszajöttünk mert nem kerestünk annyit és én jobb szerettem itt lenni. Itt voltunk 1 évig aztán Ő hazament mert nem szeretett itt lenni. Én nem mentem haza mert tudtam hogy mi vár rám otthon megint. Aztán végül is hazamentem mert szerettem és megbeszéltük hogy összeköltözünk. De 7 hónap után kiderült hogy nem is akar összeköltözni, minden hülye kifogást kitalált. Ezalatt az idő alatt én otthon voltam és ő is otthon a szüleivel élt. Nekem nagyon nem volt jó így mert hát ugye azért mentem haza hogy együtt legyünk. Munkát sem kaptam, sokat vitáztunk is így most januárban visszajöttem. De mondja hogy menjek haza és költözzek oda náluk. Nagyon szeretem csak félek hogy nem kapok munkát, vagy a szüleivel nem fogunk kijönni és csak a viták lesznek. De úgy is vagyok vele hogy itt nem vagyok boldog és a pénz nem boldogít.
Ti mit tennétek a helyemben? Itt maradnátok egy jobb jövő érdekében vagy haza mennétek a szerelmetekhez és laknátok a szüleivel?
Nem olyan jó jel, hogy megfutamodik a nehézségek és kihívások elől és hazaköltözik anyukához. Téged meg otthagy magadra.
Én nem erőltetném ezt a hapsit, bár tudom, hogy könnyű kívülről dumálni.
Megértem, ha te kitartasz mellette! Ez csak a te döntésed lehet, érezned kell, hogy mi a fontos neked. A legfontosabb, hogy a legbelsőbb önmagadhoz maradj hű. Ha ott belül az van hogy, ki kell tartanod mellette akkor tedd azt.
Mindenesetre kívülről nem tűnik túl kecsegtetőnek a helyzet. Lehet, hogy nehezebb pillanatban is cserben fog hagyni. Pl gyereket vállaltok, belemegy nagy nehezen, utána meg hazaköltözik anyukához megint, vagy egy másik nőhöz. stb.
Én a helyedben megtartanám a külföldi állást és megpróbálnám túltenni magam ezen a csávón. Hosszú távon nagy rá a esély, hogy jobban járhatsz. Még nagyon fiatal vagy, hidd el, hogy jön még más férfi is, akibe szerelmes lehetsz.
egyértelmű, hogy a pénz mellett döntenék
ez a csávó látszik hogy az életbe nem fog eltartani, meg elég papucs
-->dobottfalva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!