Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit választanátok? Hogyan döntenétek? 24 / L
Én is azt mondom, keress egy harmadikat!
Az elsőt te tartanád el, a másodiknál meg te lehetsz az eltartott.
egyiket se?
egy munkanélküli kretént se, melegítve meg csak a káposzta jó
Kissé gyenge jellemnek tűnsz, nekem is az a véleményem, hogy keress 3-ikat, olyat akivel stimmel minden, de a legfontosabb, hogy szeresd, anélkül nem megy.
26F
Becstelen dolognak tartom , hozzamenni valakihez, akit nem tartunk vonzónak, es aztan 20 év utan az arcába vágni: sose szerettelek.
Vagy amikor valaki szerelmes valakibe, de gyorsan meghazasodik massal, akibe nem szerelmes, csak mert szerelmi banata van.
Kérdem én , mire jó ez? Tönkrevágja a házastársa életét , de legjobban megis sajat magával szúr ki, érdemes, szabad ilyet?
Miért választ valaki önként egy boldogtalan életet, miért kell föltétlen valaki?
Érdekes, hogy akiért epekedik az ember, az mindig a felelötlen, telen talan, az az igazi, aki szenvedélyt ébreszt, a
a normálisabb az nem vonzó es egyenlö a kinnal.
De nem szabad ilyet tenni, ne csúfolkodjon az ember önmagával es a másikkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!