Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van, hogy döntsem el, hogy akkor mit akkar töllem?
Figyu, szerintem ahogy reagálsz a dologra a barátnődet ne tekintsd barátnődnek inkább, mert ez nem barátság ha őt hibáztatod A FIÚ MIATT. Ne is keresd a társaságát. Mert nincs értelme, tényleg nem vagy barátnő, de akkor vállald is fel és ne keverd később magad olyan helyzetbe amiből te szállhatsz ki rosszul. Inkább vállald fel hogy szereted a fiút, és emiatt nem szereted a barátnődet, és ne barátkozz vele.
A fiúról meg lehet hogy téged szeret, vagy csak téged birtokolna szive szerint. Igazából szerintem nem tudja eldönteni hova húz a szive. Ha veled van akkor a másikhoz, ha vele van akkor hozzád. Ez mehet egy darabig, de több mint valószinű, hogy mindketten kiváltotok belőle vmit ami nagyon jó neki. És ez elhúzodhat évekig, de a te idegeid fognak rámenni. Próbáld meg elfelejteni inkább, mert csak húzni fogja az idődet. Szerintem fiatal vagy még ehhez hogy kivárd mire eldönti mit akar, és úgyis akkor fogja tudni eldönteni ha valamelyikötök végleg kilép az életéből. De lehet hogy addigra már bánhatja.
Szégyelld magad, ha van pofád kavarni a barátnőd pasijával...
"Bnőmben amúgy nem tom mit szeret... :S" ezzel meg a barátnődet járatod le.
Nem tudom, mit jelent neked a barátság fogalma, de nagyon el lehetsz tévedve. Én férfi létemre soha nem kezdenék ki a barátaim nőivel, még azután sem, hogy szakítottak. Tudod miért nem? A barátságból fakadó tiszteletből nem. Bár kétlem, hogy ez neked jelent valamit.
Amúgy nem nehéz észrevenni, hogy csak hülyít a pasi...
ha azt írod,hogy az illető a "barátnőd",akkor ezt meg kellene beszélned vele!vagy legalábbis céloznod kéne rá,hogy a pasija olyan kicsapongó természetű...akkor talán elgondolkozna,és leültetné a pasit hogy beszéljék meg,mivan,és talán megoldódna a helyzet.
viszont szerintem feletsd el ezt a csávót,mert csak szórakozik össze-vissza.ha tényleg kellenél neki,már dobta volna a barátnődet,hidd el...
Kate
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!