Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elegem van, hogy döntsem el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van, hogy döntsem el, hogy akkor mit akkar töllem?

Figyelt kérdés
Tisztára elegem van!Van egy pasi aki járt/jár bnőmmel...(kihagyásokkal, most is szakítottak, mert bnőm elment...és tudja, h úgyis megcsalná míg oda van nyáron) De a pasi azt mondja, hogy szereti bnőmet...De mindig nállam probálkozik be! Már egy jó ideje ez megy, hogy kavarunk...De ő tán bnőmet szereti...Akk töllem mit vár? Bnőmben amúgy nem tom mit szeret... :S Nincsenek is sokat együtt meg ha együtt vannak ülnek és nézik egymást! Ha velem van akkor meg simogat puszilgat , ölelget stb... Olyan bonyulult egy helyzet...És már annyira fáj ez az egész, mert én is szeretem a pasit! Jah és azt is mondta ha lefekszem mással akkor az a fiú a kórházba fog kikötni! Ez norma dolog, mikor ő bnőmet szereti velem csak kavar meg ha azt nézzük velem van szinte a legtöbbet...Mégsem akkar velem soha járni:SCsak mikor részeg volt és nem jött össze újra bnőmmel!:@@ Áhhh...Tönkre tesz!!!Mit tegyek? Segítsen valaki aki tapasztalt az ilyenekbe...!Könyörgök!
2008. jún. 16. 20:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Imádnám, ha a legjobb barátnőm ilyen barátnő lenne, mint te....
2008. jún. 16. 21:04
 2/9 anonim ***** válasza:
11, esetleg vagy már 12 éves is?
2008. jún. 16. 21:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Voltam en is hasonlo helyzetbe ,a pasi mindig erositette ,hogy sokat jelentek neki ,fontos vagyok szamara ,megjatszodta ,hogy feltekeny ,nagyon szepen viselkedett ,mikor egyutt voltunk es megsem akart velem jarni ,azt allitotta ,hogy azert nem jarhatunk mert a baratai nem kedvelnek engem...aztan ezt huztam kb 2 evig ,a titokba egyutt letet ,amikor neki kedve volt hozza ,utanna meg hagytam a fenebe ,persze nagy szenvedesek utan.Aztan meg kiderult ,hogy egy olyan baratnoje van akit senki sem szeret ,megcsak nem is szep es total szerelmes,engem is meglepett ,es akkor azt mondtam :IGEN!,ha valakit szeretsz mindent megteszel erte es felvallalod barmilyen aron...
2008. jún. 16. 21:06
 4/9 anonim ***** válasza:
ez egy barom aki imad noket hulyiteni! legjobb volna ha mindketten hagynatok ot a francba
2008. jún. 16. 21:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Az első válaszolonak!-->inkább ne is írtál volna én nem a bunkózásokat vártam hanem a segítséget-->De ha nem tudsz segíteni akk hagyj a francba van nekem elég bajom anélkül is, hogy hallgassam milyen bnő vok! Okés? Talán nem csak én tehetek rólla, hogy nállam keressi a pasija a boldogságot...1 kicsir sztem magába kéne néznie a csajnak, hogy mit rontott el az elején is! meg most is!
2008. jún. 16. 21:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Semmi értelme egy ilyen kapcsolatnak.Ha valami nem működik,túl kell lépni,később mégjobban fog fájni!Jó az neked,hogy csak szórakozik veled,és kihasznál?!Nincs ló,jó a szamár is.ÉS lónak lenni jó,de szamárnak már szamárság.És ebben az esetben te vagy a szamár.Ha vele maradsz,akkor meg főleg.Inkább lennék egyedül,mint egy olyan pasival,aki mást szeret,és engem még csak arra se méltat,hogy felvállaljon.Előbb vagy utóbb úgyis vége lesz,és hozzád is eljön egy olyan,aki csak téged szeret.
2008. jún. 16. 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Figyu, szerintem ahogy reagálsz a dologra a barátnődet ne tekintsd barátnődnek inkább, mert ez nem barátság ha őt hibáztatod A FIÚ MIATT. Ne is keresd a társaságát. Mert nincs értelme, tényleg nem vagy barátnő, de akkor vállald is fel és ne keverd később magad olyan helyzetbe amiből te szállhatsz ki rosszul. Inkább vállald fel hogy szereted a fiút, és emiatt nem szereted a barátnődet, és ne barátkozz vele.

A fiúról meg lehet hogy téged szeret, vagy csak téged birtokolna szive szerint. Igazából szerintem nem tudja eldönteni hova húz a szive. Ha veled van akkor a másikhoz, ha vele van akkor hozzád. Ez mehet egy darabig, de több mint valószinű, hogy mindketten kiváltotok belőle vmit ami nagyon jó neki. És ez elhúzodhat évekig, de a te idegeid fognak rámenni. Próbáld meg elfelejteni inkább, mert csak húzni fogja az idődet. Szerintem fiatal vagy még ehhez hogy kivárd mire eldönti mit akar, és úgyis akkor fogja tudni eldönteni ha valamelyikötök végleg kilép az életéből. De lehet hogy addigra már bánhatja.

2008. jún. 16. 22:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Szégyelld magad, ha van pofád kavarni a barátnőd pasijával...

"Bnőmben amúgy nem tom mit szeret... :S" ezzel meg a barátnődet járatod le.

Nem tudom, mit jelent neked a barátság fogalma, de nagyon el lehetsz tévedve. Én férfi létemre soha nem kezdenék ki a barátaim nőivel, még azután sem, hogy szakítottak. Tudod miért nem? A barátságból fakadó tiszteletből nem. Bár kétlem, hogy ez neked jelent valamit.

Amúgy nem nehéz észrevenni, hogy csak hülyít a pasi...

2008. jún. 16. 22:09
 9/9 anonim ***** válasza:

ha azt írod,hogy az illető a "barátnőd",akkor ezt meg kellene beszélned vele!vagy legalábbis céloznod kéne rá,hogy a pasija olyan kicsapongó természetű...akkor talán elgondolkozna,és leültetné a pasit hogy beszéljék meg,mivan,és talán megoldódna a helyzet.

viszont szerintem feletsd el ezt a csávót,mert csak szórakozik össze-vissza.ha tényleg kellenél neki,már dobta volna a barátnődet,hidd el...

Kate

2008. jún. 17. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!