Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Merjek-e lépni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Merjek-e lépni?

Figyelt kérdés

Hol is kezdjem?? Azt hiszem belecsapok...

ChRiS vagyok, egy elég félénk srác 17 éves létemre... Azt hiszem ennyi elég is...

Szóval a kérdésre visszatérve... Van egy lány, akivel néha egy buszon szoktam utazni és hát eléggé tetszik, viszont attól félek, h elutasít ezért nem merek lépni felé... Az is nehezítő helyzet, hogy semmit se tudok Róla...

Hát ennyit a storyról...

A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnék Neki jeleket küldeni (nem füst és morze jelek) és persze milyeneket, hogy észre vegye mit is szeretnék Tőle??

A válaszokat előre is köszönöm!

ChRiS -egy félénk srác-

2013. máj. 9. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Ülj mellé és kezd el random dolgokról beszélgetni vele és finoman kanyarintsd el a témát arra amerre szeretnéd.
2013. máj. 9. 19:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válasz :)
2013. máj. 9. 19:52
 3/4 anonim válasza:

Mondd ezt: Szia! Nem akarlak zavarni, de nagyon szívesen megismernélek. Nem lenne kedved egyszer elmenni velem valahová?

Nem tudom, nálam bejönne :)

2013. máj. 9. 19:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Azt hiszem holnap meg is próbálom...

Bár lehet, hogy Ő is érez valamit...

Néha van hogy összenézünk...

2013. máj. 9. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!