Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ki tetszik neki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ki tetszik neki? Merjek lépni?

Figyelt kérdés
Van egy srác a suliban. Bejön nekem, és valakit folyton bámul. Vagyis enyhén vakok vagyunk, mert nem tudjuk, hogy engem vagy bnőmet. Sokszor találkozik a tekintetünk, de azt is láttam, hogy bnőmet nézi. Szünetekben odaül mellém , szoktunk beszélni, volt, h rámmosolygott, de egyik órán ellém ült, és rám is rámnézett, de bnőmre többször. Megkérdeztem, hogy miért nézi folyton, azt mondta nem őt szokta nézni. Ez célzás lett volna? De akkor miért nézi néha bnőmet?
2011. dec. 17. 19:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet mindkettőtöket nézi csak nem kapod el mindig a tekintetét amikor téged néz.

És szerintem azért néz mindkettőtöket mert figyeli a "jeleket". Lehet azt érzékeli hogy barátnődnek jobban bejön mint neked. De ha a srác nem lép akkor küldheted a jeleket...de azért ne csinálj hülyét magadból nehogy koppanj. Mosolyogj majd rá sokat, ha abból nem esik le neki akkor hagyjad keress másik fiút. :)

2011. dec. 17. 19:06
 2/2 A kérdező kommentje:
de barátnőmnek a legjobb barátja tetszik, és ezt ő is tudja áá nem vágom mi van ...
2011. dec. 17. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!