Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is feladtátok volna? Vagy harcolnátok tovább?
Figyelt kérdés
Fél éve vagyok együtt a párommal. De vele mindig "történik valami".(Hatalmas adósságokat halmozott fel, kirúgták a munkahelyéről, nem tudta fizetni az albérletét, több közeli barátja is hirtelen meghalt, állandóan a bíróságra járt mert az exfeleség állandóan feljelentgette a gyerektartás miatt), a nagypapája rákos... és még sorolhatnám.) Mindig számíthatott rám, mellette voltam mindig, de már annyira elfáradtam és idegileg kikészültem, hogy feladtam: úgy döntöttem nem szeretném ezt a kapcsolatot tovább folytatni. Nyugalomra, egyedüllétre van szükségem. 1 hete vagyunk külön és sokkal jobban érzem magam. Rengeteget küzdöttem ezért a kapcsolatért, és nagyon szerettük egymást, de elfogyott az erőm. Tudom hogy a "könnyebb utat választottam", de szerintem az ember azért van kapcsolatban, hogy boldog legyen tőle, nem pedig azért hogy állandóan idegeskedjen miatta.
Nézd,mindenkinek van egy batyuja,egy múltja,vannak nehézségei és problémái.A kevésbé szerencséseknek sajnos úgy alakul az életük,hogy talán még több is az átlagosnál.Ha ez a fiú mégis szeretett Téged és melletted állt,ha küzdött volna,és Te így adtad fel,akkor ez a lépés kifejezetten jellemtelen volt tőled.Abban az esetben viszont igazad van,ha a zűrös élete a kapcsolatotokra is rányomta a bélyegét,ha nem érezted a törődést és a tiszteletet,na meg a belső békét mellette.
2013. máj. 9. 19:00
12/18 A kérdező kommentje:
6-os hozzászóló! Igen, én is úgy gondolom, hogy az ember nagy mértékben felelős a saját sorsáért! És ha állandóan csak hülyeséget hülyeségre halmoz csinálja! B"ssza el a saját életét nyugodtan, de egy másik embert nem kell magával rántania. Ha valaki csak állandóan azt várja hogy mások segítsenek neki, annak sose fognak megoldódni a problémái.
13/18 anonim válasza:
10 Az élősködökkel kapcsolatban helyesen gondoltál magadra:DD
14/18 anonim válasza:
Ha szerelmesek vagyunk egymásba, és ő is küzd azért, hogy jobb legyen (szóval másokat hibáztat állandó jelleggel, és nem akarja ráutalni magát 100%-osan a másik emberre, nem szívja a vérét), akkor természetes, hogy harcolok tovább.
De ha arrogáns, béna, nem tesz azért, hogy jobb legyen az élete, és még engem is húz le görcsösen a sz@rba, akkor otthagynám elég gyorsan.
2013. máj. 9. 19:07
15/18 anonim válasza:
# 13
Te hogy jössz ahhoz, hogy másokra ilyet mondj így látatlanban?
2013. máj. 9. 19:09
16/18 anonim válasza:
Nekem is elég sok gondom,bajom van és nem az én hibámból.Azt tudod,hogy miért ilyen az élete,biztos vagy benne,hogy ő rontotta el?Mi annak az oka,hogy nincs pénze,elissza vagy eljátékgépezi?Ha nem is keres munkát,akkor megértem ha nem segítesz neki.De viszont írtad,hogy közeli barátai is meghaltak,és most már te sem vagy ott,hogy segíts neki,pedig az embernek nagyon jól tud esni ha meghallgatják és próbálnak neki segíteni,te pedig erre hátatfordítottál.Ha ennyi negatív dolog érinti,akkor érthető,hogy nem ő fog még utánad menni,úgy fogja fel hogy ez plusz egy teher,főleg ha szeretett is.Gondolj bele,hogy meghalnak a barátaid,apukád rákos és még sorolhatnám,akkor te veled minden rendben lenne és örülnél neki,hogy senki nincs ott aki segítene?
2013. máj. 9. 19:17
17/18 A kérdező kommentje:
16-os válaszoló! Igen, emiatt én is sz@rul érzem magam, hogy pont most nem vagyok ott vele, amikor a héten kezdték meg a nagypapájának a kemoterápiát :(
A pénzét elissza, elbulizza, és elcigarettázza szóval az adósságairól éppen ezért csak saját maga tehet. Én is dohányoztam még fél éve (1-1 dobozt szívtunk el naponta) és mondtam neki, hogy szokjunk le együtt. Azóta nem dohányzom. Ő rágyújtott 1 nap múlva, mert hogy nem bírja ki cigi nélkül. Szóval ebből a szempontból nem sajnálom, és emiatt haragszom is rá, hogy mindig elcseszi hülyeségekre a pénzét.
2013. máj. 9. 19:30
18/18 anonim válasza:
Így már azért kicsit más értelme van a kérdésnek.Ezt ha odaírtad volna az elején,akkor nem tettem volna fel olyan kérdést,hogy ez az ő hibája-e és hogy elissza,elcigizi a pénzét és akkor nem lettem volna lepontozva.
Amúgy ilyenkor nagyon sok ember az alkoholba önti ki bánatát,de reméljük minél hamarabb rájön,hogy ez nem megoldás semmire sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!