Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak le akart fektetni bele kellett volna mennem a "játékba"?
Figyelt kérdés
Mindig bókolt, ölelgetett, megcsókolt, de soha sem nyomult rám, egyszer sem próbálkozott be hogy rám másszon. De alig ért rá velem lenni, 1-2 hetente találkoztunk,nem érdekelte mi van velem. Én őt megszerettem de neki semmit sem jelentettem, de szerintem tudta hogy ha nem nyomul akkor épít ki nálam bizalmat. Tudom hogy sokat hazudott is nekem és mikor normálisan rákérdeztem hogy "Szerinted merre halad a kapcsolatunk?" akkor megsértődött és szakított velem hogy minek kérdezek ilyesmiket.
Tudom hogy nem jó ember, de nincs senki más aki legalább néha felhívott volna és törődött volna velem. Érdemes lett volna folytatni mintha nem tudnám hogy egyáltalán nem érdeklem?
2013. máj. 9. 16:46
1/8 anonim válasza:
Ha csak le akart fektetni akkor természetesen ne hagyd magad, lehet, hogy szereted de attól még ne hagyd, hogy kihasználjon, mert akkor újra és újra ki fog.
2/8 A kérdező kommentje:
Itt inkább arra gondolok hogy meghallgatom a bókjait meg ha valami szépet mond, de tudom hogy hazudik. Hogy csak a "lyuk cél" van a szeme előtt. És hogy bele kellett volna-e mennem abba hogy "Jaj köszönöm de aranyos vagy" de közben tudom hogy hazudik.
2013. máj. 9. 17:06
3/8 anonim válasza:
Semmi jó tulajdonságot nem írtál róla. Akkor mi értelme kínlódni vele?
4/8 A kérdező kommentje:
De vannak jó tulajdonságai. Kedves volt ha találkoztunk, sok kedvességet mondott. Bújós volt, gyakran megölelt. Ha mentünk valahova mindig azt figyelte hogy mihez lenne kedvem, éhes vagyok-e, szomjas vagyok-e, fáradt vagyok-e, leüljünk-e, mi a kedvenc kajám mert akkor olyan helyre menjünk stb. Kedves üzenetek ilyesmi.
2013. máj. 9. 18:17
5/8 anonim válasza:
Ezek alap dolgok egy kapcsolatban. Nálam biztos nem ellensúlyozná azokat, hogy hazudik, nem jó ember, stb.
6/8 kolosszus22 válasza:
Azt írtad soha nem mászott rád, mégis attól félsz csak le akar fektetni. Nekem ez elég nagy ellentmondásnak tűnik.
7/8 anonim válasza:
Ez egy szeszélyes ökör, hagyd a fenébe.
8/8 A kérdező kommentje:
Mert nem tudok mire gondolni hogy akkor mit akart ha nem lefektetni...Egyszerűen fogalmam sincs. Valamit akart, de se lefektetni nem, se kapcsolatot és barátságnál meg több volt.
2013. máj. 9. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!