Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt nem kellett volna szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nem kellett volna szerintetek se?!

Figyelt kérdés

Egyik osztálytársam, aki amúgy egy nagyon kedves és szeretnivaló lány, elég rossz időket él meg mostanában (reménytelenül szerelmes egy idősebb fiúba, otthon sincsenek rendben az ügyei stb., nem részletezem, nem szeretném a magánügyeit kiteregetni idegenek előtt). Történt most a héten, hogy iskola után találkoztunk a városban (csak véletlenül, nem vagyunk sajnos olyan jó ismeretségi viszonyban, hogy közös programokra járnánk). Láttam rajta, hogy nagyon el van kenődve, és kicsit kérdezgettem, mégis mi baj van. Akkor elmesélt mindent, de a végén már teljesen sírt szegény. Ekkor csináltam valamit, amit szerintem nagyon nem kellett volna: szorosan magamhoz öleltem, és a végén egy puszit is adtam neki a fejére. Először úgy tűnt, neki is jól esik, hogy valaki másnak is elmondhatta a problémáit a legjobb barátain kívül, de aztán pár perc után elköszönt és otthagyott, miközben látszott rajta, hogy nagyon zavarban van. Most egész biztosan azt gondolja rólam, hogy bele vagyok esve, ami egyébként valamilyen szinten igaz is, de ezt nagyon nem így szerettem volna vele tudatni, meg amúgy is most kihasználtam a gyengeségét, ami meg különösen nem jó. Most ezek után mit fog gondolni rólam?? Miért csináltam ekkora hülyeséget? :/ :O

17/F

2013. ápr. 13. 20:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg tetszik, akkor nem volt hülyeség, ezzel most nem rohantad le, szerintem jól csináltad
2013. ápr. 13. 20:30
 2/9 anonim ***** válasza:
facén írj rá h hogy van stb,és kezdj el lassan közeledni,és folytasd amit elkzteél,de az ölelésnél meg kellett volna állni!
2013. ápr. 13. 20:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
jó akkor most igyál egy pohár vizet vegyél pár mély levegőt, és NYUGODJ MEG! :) ne baj, a fejére adtál, nem a szájára :D mármint remélem hogy nem a szájára mert ugye az is a fején van (jobb esetben :D ) nem csináltál semmi hülyeséget, lehet csak meglepődött kicsit és nem tudta mit csináljon de biztos jólesett neki, ha nem is tetszik ezentúl is keresd a társaságát és beszélgess vele, jólesik neki is és ki tudja, lehet hogy ezzel boldoggá teszed :)
2013. ápr. 13. 20:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem feltétlen hülyeség. Várj, lehet keresni fog. Vagy keresheted te is kis idő elteltével (pár nap). Semmi extrát ne mondj, mintha meg sem történt volna, vagy max úgy mint barátilag. Kérdezd meg, hogy van, javultak-e a dolgok valamelyest.
2013. ápr. 13. 20:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem

legalább érezte,hogy nincs egyedül a problémájával

jól tetted

most hagyd leülepedni a dolgokat

2013. ápr. 13. 20:33
 6/9 anonim ***** válasza:
3. vagyok, amúgy szerintem vigyázz hogy ne csak barátnak könyveljen el, mert később 70% hogy beleszeretsz akkor meg ha csak egy "lelki szemetesláda" vagy akkor majd neked lesz szükséged vígaszra :/
2013. ápr. 13. 20:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

kezdetnek nem rossz szerintem.. ott voltál mikor szüksége volt valakire.. ez egy jó pont.. és elmondhatta mit érez..

ha a puszi helyet megcsókoltad volna az lenen a gáz ez így szerintem tök jó.

2013. ápr. 13. 20:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez nem baj, nem rontottál el ezzl semmit, sőt.
2013. ápr. 13. 20:35
 9/9 anonim ***** válasza:

most kihasználtam a gyengeségét,

nem. egyáltalán nem használtad ki a gyengeségét. ha tetszik neked, szeretnél a barátja lenni akkor pont hogy ezt csinálja egy barát: ha látja hogy bajban vagy meghalgat, ha tud segit, ha nem akkor csak végig hallgat, és megmutatja hogy nem vagy egyedül..

2013. ápr. 13. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!