Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nem kellett volna szerintetek se?!
Egyik osztálytársam, aki amúgy egy nagyon kedves és szeretnivaló lány, elég rossz időket él meg mostanában (reménytelenül szerelmes egy idősebb fiúba, otthon sincsenek rendben az ügyei stb., nem részletezem, nem szeretném a magánügyeit kiteregetni idegenek előtt). Történt most a héten, hogy iskola után találkoztunk a városban (csak véletlenül, nem vagyunk sajnos olyan jó ismeretségi viszonyban, hogy közös programokra járnánk). Láttam rajta, hogy nagyon el van kenődve, és kicsit kérdezgettem, mégis mi baj van. Akkor elmesélt mindent, de a végén már teljesen sírt szegény. Ekkor csináltam valamit, amit szerintem nagyon nem kellett volna: szorosan magamhoz öleltem, és a végén egy puszit is adtam neki a fejére. Először úgy tűnt, neki is jól esik, hogy valaki másnak is elmondhatta a problémáit a legjobb barátain kívül, de aztán pár perc után elköszönt és otthagyott, miközben látszott rajta, hogy nagyon zavarban van. Most egész biztosan azt gondolja rólam, hogy bele vagyok esve, ami egyébként valamilyen szinten igaz is, de ezt nagyon nem így szerettem volna vele tudatni, meg amúgy is most kihasználtam a gyengeségét, ami meg különösen nem jó. Most ezek után mit fog gondolni rólam?? Miért csináltam ekkora hülyeséget? :/ :O
17/F
szerintem nem
legalább érezte,hogy nincs egyedül a problémájával
jól tetted
most hagyd leülepedni a dolgokat
kezdetnek nem rossz szerintem.. ott voltál mikor szüksége volt valakire.. ez egy jó pont.. és elmondhatta mit érez..
ha a puszi helyet megcsókoltad volna az lenen a gáz ez így szerintem tök jó.
most kihasználtam a gyengeségét,
nem. egyáltalán nem használtad ki a gyengeségét. ha tetszik neked, szeretnél a barátja lenni akkor pont hogy ezt csinálja egy barát: ha látja hogy bajban vagy meghalgat, ha tud segit, ha nem akkor csak végig hallgat, és megmutatja hogy nem vagy egyedül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!