Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már le kellett volna feküdnöm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már le kellett volna feküdnöm vele hogy ne hagyjon el?

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapig találkozgattam egy sráccal. Jó volt minden, aranyos volt stb. A 2 hónap alatt 8 alkalommal randiztunk. Az 5-en csókolt csak meg, de nyelveset nem engedtem mert korainak éreztem, utána csak szájra puszik voltak meg "szerelmes" ölelések. Én mondtam neki hogy kezdek beleesni meg mennyire jól érzem magam vele, de ő egy hülye indokkal dobott engem. Ennyi idő alatt már le kellett volna feküdnöm vele? :O
2013. máj. 4. 07:49
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem kell lefeküdni ennyi idő alatt. De mondjuk a csókot nem kéne adagolgatni, ha egyébként kell ő neked...

Szimplán ejtett, lépj túl rajta.

2013. máj. 4. 07:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna!!! Csak azzal feküdj le, akit szeretsz annyira, hogy megéri miatta elcseszned az életedből egy hosszabb szakaszt. Anyukám is mindig ezt tanácsolta nekem, és sikerült elkerülnöm a taplókat, és sosem szexeltem olyannal, akit utólag szégyellenem kellett volna, vagy okom lett volna megbánni a dolgot. Sosem lettem senkinél trófea. Később, pár év múlva ez klassz érzés, hidd el ;)
2013. máj. 4. 07:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy amúgy én beleestem ebbe a srácba. Vagyis lefeküdtem volna vele valamikor. Ha nem csak hetente 1szer találkozunk (vagy 10-12 naponta), hanem több időt szán rám. Amúgy szűz vagyok, ő az első "barátom". Szóval a vonzalom bőven megvolt, sokat fantáziáltam róla stb. Neki már több partnere is volt egyébként. Lehet emiatt is dobott mert sokat kellet velem vacakolnia.
2013. máj. 4. 07:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Az a heti egy alkalom azért elég kevés volt! Csak ő keresett mindig, vagy volt olyan is hogy te hívtad?
2013. máj. 4. 08:40
 5/10 A kérdező kommentje:

Úgy volt hogy néha én kerestem, néha ő. Én volt hogy csak írtam neki 3-4 nap után hogy "Szia hogy vagy?" vagy csak valami ürüggyel hogy "Nézd mi megy a tv-ben" és akkor tudtunk beszélni facebookon pl. De ő ilyet nem csinált. Ő ha írt nekem akkor csak annyit hogy "Szia Drágám ráérsz kedd délután?" vagy hogy "Milyen programhoz lenne kedved: mozi, kajálás, séta?" és akkor megbeszéltük hogy mi legyen és ennyi. Szóval ő csak ilyenkor kereset engem.

De ha nem a randi megbeszélésről volt szó, akkor 1 hétig is akár nem keresett. Már sokszor azt hittem elfelejtett, de aztán mondjuk 1 hét után felbukkant.

Na jó 2szer volt hogy csak úgy írt nekem hogy "Már csak 2 nap és végre láthatlak már hiányzol". Ezt a hiányzol szöveget mondjuk mindig elsütötte, meg folyton udvarolt (imádlak, oda vagyok érted, de jó lenne magamhoz ölelni stb). És minden randi után írt valami kedves üzenetet hogy mennyire örült nekem és hogy az egész napja jobb lett miattam.

2013. máj. 4. 08:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor jól behülyített ezekkel a szép szavakkal ez a fiú! Sajnálom hogy csalódnod kellett! Milyen indokkal dobott?
2013. máj. 4. 09:15
 7/10 anonim ***** válasza:
ÁÁÁÁÁ! Ez a srác a levesbe való. Dobd is bele.
2013. máj. 4. 09:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Úgy volt hogy már nem tudom hány hete nem találkoztunk (2,5 azt hiszem) de már halogatta ide-oda hogy "Szombaton találkozunk jó?" és én vártam hogy majd szól hogy találkozzunk de semmi. Majd akkor írt szombaton hogy XY dolog közbejött tegyük át hétfőre. Aztán a hétfő sem jött össze stb. Na és megtudtam hogy hétfőn egy másik lánnyal volt, aki csak a haverja de akkor is vele volt ahelyett hogy velem lett volna mikor megígérte. És rákérdeztem hogy "Te figyelj, azzal a lánnyal van időd lenni meg minden másra tudsz szakítani, csak rám nem, mikor ígérgeted hogy találkozunk. Nem tudom van-e értelme ennek így kettőnk között" Na és akkor ezen felhúzta magát hogy "Fogalmad sincs hogy veled miért nem értem rá találkozni de összevissza agyalsz hogy biztos van köztünk valami azzal a lánnyal. Nekem erre nincs szükségem." de mindezt facebookon és utána le is tiltott + törölt. Én hívtam telefonon, írtam neki smst de semmi válasz. Személyesen is találkoztam vele és nem mond semmit csak azt hogy "Leírtam mi bajom volt, ott van az üzenetben. Mást nincs mit mondanom" Én bocsánatot kértem hogy nem kellett volna tényleg követelőznöm, mert azért tényleg gáz hogy nem is járunk igazán, de nyomozok utána meg követelőzöm, de azt sem fogadta.
2013. máj. 4. 11:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora egy barom! A végén még úgy állítja be hogy te vagy a hibás... Hagyd a francba!
2013. máj. 4. 11:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán szoktam azt mondani a barátaimnak is, hogy "hagyd a fenébe".. de most abból amit írtál valóban úgy ésszerű, hogy megpróbálod elfelejteni a srácot. Nem könnyű, fáj egy ideig, de itt a nyár, rengeteg klassz élmény vár rád.. Pasi meg annyi mint égen a csillag. Válogass :)
2013. máj. 4. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!