Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszály ezt elviselnem egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Barátnőm az mondta hogy neki szüksége van olyanokra akikkel szabadon beszélgethet és akár félre érthető témákról is ... Hát ez most mi?2013. máj. 8. 23:02
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm majd időként átlapozom a szótárt:)
2013. máj. 8. 23:31
12/18 anonim válasza:
Úgy képzemnéd az életet, hogy egymáson kívül senkivel, semmiről nem beszéltek?
Én nem viselném ezt el.
13/18 anonim válasza:
Nem muszáj elviselned, hogy a barátnőd mással beszéli meg a szexuális témákat, de nem is értem, hogy ebben mi olyan elviselhetetlen.
14/18 A kérdező kommentje:
Na megbeszéltem vele, exeivel elnosztalgiázna... erre gondolt.
2013. máj. 8. 23:56
15/18 anonim válasza:
Nézd, amíg csak szóban történik addig nincs ezzel baj. Én gyakorlatilag folyton az exeimmel lógok. :-D
16/18 A kérdező kommentje:
Írásban történne :). De miért nem lehet lezárni a múltat?
2013. máj. 9. 00:05
17/18 anonim válasza:
Le lehet zárni, mi is lezártuk csak mert jóbarátok maradtunk. Kapcsolatban vagyok és hihetetlenül boldog vagyok a kedvesemmel. Ennek mindenki örül és mindenki gratulált nekem. :-)
18/18 anonim válasza:
Nosztalgiázhatna az exekkel ... nélkülem!!
35 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!