Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? A "nagy Ő" újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A "nagy Ő" újra színre lép, most egy komoly kapcsolatban vagyok.

Figyelt kérdés

Na 2 srác van az életemben.

Az egyikkel évek óta együtt vagyok.

A másikkal pedig régen sokáig kavartunk, de csak hivatalosan nem jártunk, nagyon sokáig nem tudtam őt elfelejteni. Mindig is tartottuk a kapcsolatot mint barátok, de csak neten. Most mire úgy voltam vele, hogy túl vagyok rajta, találkoztunk, de szigorúan csak barátokként. Persze ő nyomult meg a végén le akart smárolni, de nem hagytam a kapcsolatom miatt. Aztán másnap rájöttem, hogy én még ezt a srácot nem felejtettem el. (pedig nem is tudom mit akar, néha azt érzem, hogy vagyunk olyan jóban, hogy nem szivatna meg, de aztán meg rájövök, hogy simán lehet hogy csak szexet akar )

A kapcsolatomat meg nem merem ott hagyni, mert nagyon sajnálom a barátomat(és tudom, hogy így a legnagyobb gyökérség az egész, de ha most ott hagyom teljesen összeomlik)

Szerintetek a "nagyŐ" egyáltalán akar valami komolyat ?

Meg szerintetek mit kéne tennem most??

2013. máj. 8. 13:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Akivel most együtt vagy, nem szereted igazán, mert mihelyst színre lépett a "régi" újra felkavarodtak az érzelmeid.

Azt, hogy mit akar Tőled a régi, csak úgy tudhatod meg, ha megkérded tőle kerek-perec: mondja el nyíltan, őszintén, hogy akar-e Tőled komolyat.

2013. máj. 8. 13:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát ha úgy érzed h csak szexet akar akkor semmiképp ne szakíts a barátoddal.

De gondolj csak bele, biztos szereted a barátodat ha egy másik srácról ábrándozol?

2013. máj. 8. 13:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Te sajnálatból vagy együtt a jelenlegi barátoddal?!? Ilyet miért csinálnak lányok? Még is mit vársz a jelenlegi kapcsolatodtól a jövőben? Vársz még pár évet, hátha megszereted?

Itt nem a másik srác a kérdés, hanem a jelenlegi.

2013. máj. 8. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:
nagyon komoly lehet a kapcsolatod, ha mást tartasz nagy Ő-nek....
2013. máj. 8. 14:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz könnyű egyikőtöknek sem, de szerintem adnod kéne egy esélyt a mostani barátodnak, hogy egyszer valakinek ő legyen a nagy Ő.
2013. máj. 8. 14:08
 6/6 anonim ***** válasza:

hány évesek vagytok, mióta vagyok együtt?

magadban tegyél rendet

mi ez a marhaság " hivatalos" , öcsém okmány lehet az

vagy járok valakivel vagy nem, számomra más nincs

kavarok? hát nem sütemény sütök az tuti és nem főzök

szóval valakitől akarok valamit és tisztázom vagy nem

nagy Ő? kinek? ezt csak Te látod így, talán addig míg nem volt semmi köztetek, mert igazából nem is ismered,

a mostanit ismered, de nem vagy szerelmes belé

tudod szánalomból se legyél mellette, mert ez - "de ha most ott hagyom teljesen összeomlik" - amit írtál nekem ezt jelenti

gondolkozzál el, aztán ahhoz mérten döntsél, N

2013. máj. 8. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!