Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A "nagy Ő" újra színre lép, most egy komoly kapcsolatban vagyok.
Na 2 srác van az életemben.
Az egyikkel évek óta együtt vagyok.
A másikkal pedig régen sokáig kavartunk, de csak hivatalosan nem jártunk, nagyon sokáig nem tudtam őt elfelejteni. Mindig is tartottuk a kapcsolatot mint barátok, de csak neten. Most mire úgy voltam vele, hogy túl vagyok rajta, találkoztunk, de szigorúan csak barátokként. Persze ő nyomult meg a végén le akart smárolni, de nem hagytam a kapcsolatom miatt. Aztán másnap rájöttem, hogy én még ezt a srácot nem felejtettem el. (pedig nem is tudom mit akar, néha azt érzem, hogy vagyunk olyan jóban, hogy nem szivatna meg, de aztán meg rájövök, hogy simán lehet hogy csak szexet akar )
A kapcsolatomat meg nem merem ott hagyni, mert nagyon sajnálom a barátomat(és tudom, hogy így a legnagyobb gyökérség az egész, de ha most ott hagyom teljesen összeomlik)
Szerintetek a "nagyŐ" egyáltalán akar valami komolyat ?
Meg szerintetek mit kéne tennem most??
Akivel most együtt vagy, nem szereted igazán, mert mihelyst színre lépett a "régi" újra felkavarodtak az érzelmeid.
Azt, hogy mit akar Tőled a régi, csak úgy tudhatod meg, ha megkérded tőle kerek-perec: mondja el nyíltan, őszintén, hogy akar-e Tőled komolyat.
Hát ha úgy érzed h csak szexet akar akkor semmiképp ne szakíts a barátoddal.
De gondolj csak bele, biztos szereted a barátodat ha egy másik srácról ábrándozol?
Te sajnálatból vagy együtt a jelenlegi barátoddal?!? Ilyet miért csinálnak lányok? Még is mit vársz a jelenlegi kapcsolatodtól a jövőben? Vársz még pár évet, hátha megszereted?
Itt nem a másik srác a kérdés, hanem a jelenlegi.
hány évesek vagytok, mióta vagyok együtt?
magadban tegyél rendet
mi ez a marhaság " hivatalos" , öcsém okmány lehet az
vagy járok valakivel vagy nem, számomra más nincs
kavarok? hát nem sütemény sütök az tuti és nem főzök
szóval valakitől akarok valamit és tisztázom vagy nem
nagy Ő? kinek? ezt csak Te látod így, talán addig míg nem volt semmi köztetek, mert igazából nem is ismered,
a mostanit ismered, de nem vagy szerelmes belé
tudod szánalomból se legyél mellette, mert ez - "de ha most ott hagyom teljesen összeomlik" - amit írtál nekem ezt jelenti
gondolkozzál el, aztán ahhoz mérten döntsél, N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!