Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszály ezt elviselnem egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Barátnőm az mondta hogy neki szüksége van olyanokra akikkel szabadon beszélgethet és akár félre érthető témákról is ... Hát ez most mi?2013. máj. 8. 23:02
1/18 anonim válasza:
Én egészében hagynám ott ezt a leányzót.
2/18 anonim válasza:
semmit nem muszáJ elviselned. viszont egy helyesírási kézikönyv rád férne.
4/18 anonim válasza:
Nem muszáj elviselned, lehetsz egyedül is. A kapcsolat alapja a bizalom, ha nem bízol benne akkor nincs értelme annak se, hogy együtt legyél vele. Mondjuk én se preferálnám magát az ötletet, kicsit rosszul érezném magam amiatt amiért velem ezeket nem tudja megbeszélni. 21F.
5/18 anonim válasza:
A barátnődet egyáltalán felvilágositottad, hogy ti ketten jártok? vetted a fáradságot és odafordultál hozzá?:D
7/18 anonim válasza:
Távolítsd el az életedből a kis ribit
8/18 anonim válasza:
Nem. Szerintem egy egoista liba.
9/18 anonim válasza:
akkor had beszélgessen, nélküled is meg tudja tenni ezt
10/18 anonim válasza:
Mi az, hogy ez most mi? Úgy vélem, ez azért van, mert veled nem tud akármiről beszélgetni. Szóval a hiba benned keresendő.
*muszáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!