Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért kidobjam a barátnőm? Fiúk-lányok véleménye egyaránt jöhet! Kérdőjel?
Figyelt kérdés
Összebújós este, egyedül nálam. Ryan közlegény megmentését néztük, miután vége lett azt mondta ennél ócskább filmet még nem látott. Ez még az Apollo 13-nál is sz@rabb volt!!! Nem Tom Hanks-el van baja, hanem magával a sztorikkal... Normális az ilyen? Nem akartam veszekedni vele, inkább szó nélkül kimentem rágyújtani, erre megsértődött és haza ment. Van értelme ennek a kapcsolatnak? Tudom, nem a filmeken múlik a dolog, de ez nekem nagyon ledöbbenést okozott, már egyáltalán nem úgy tekintek rá mint korábban.2013. máj. 8. 22:10
31/46 anonim válasza:
Én is fikáztam már kedvenc filmet, és lám, nem vagyok egyedül most sem:) emiatt butaság lenne dobni! Lesznek nagyobb gondok az életbe, akkor mit fogsz tenni?:)
32/46 anonim válasza:
az csak egy film ember... ha az én bnőm nem szeretné mondjuk a kedvenc animéimet nem adnék neki nyakast :D
33/46 anonim válasza:
Én azért egy kis komolyságot is látok a kérdésben, ugyanis nem szeretem a fantáziátlan, érzelemmentes nőket.
34/46 anonim válasza:
A lányoknak nem nagyon jön be ez a háborúsdi. Mi úgy csináltuk, hogy én megnéztem vele az ő kedvenc filmjét (az összes twillight) aztán meg az én kedvencemet az Elit alakulat mind a 10 részt. Csináld te is így, ne legyél őnző, nem vagyunk egyformák, ha szereted csak kibírod a nyálas filmeket. :D
35/46 anonim válasza:
én mondjuk nem jönnék össze egy olyan lánnyal, akinek a kedvenc filmje a twilight valamelyik része..
36/46 anonim válasza:
21-es legalább van még olyan, akinek normális ízlése van. :D
29-es, látom messze sikerült jutni az egyedfejlődésben neked is...
37/46 anonim válasza:
egy barom vagy, dobd a csajt, jobban jár.
38/46 anonim válasza:
Kedves Drek. Netán autista vagy? Ha igen, kérlek írd meg mert akkor nem bántalak. Köszi
39/46 anonim válasza:
#38 halljuk a te film-összeállításodat is!
40/46 anonim válasza:
Nem, nem vagyok autista, de még mindig nem értem a problémád... Az ízlésficam, ami manapság általános nem hiszem, hogy lenne arra, hogy a "pofámba röhögj"... Mindenesetre szerintem nem engem minősít a stílusod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!