Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezért kidobjam a barátnőm?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért kidobjam a barátnőm? Fiúk-lányok véleménye egyaránt jöhet! Kérdőjel?

Figyelt kérdés
Összebújós este, egyedül nálam. Ryan közlegény megmentését néztük, miután vége lett azt mondta ennél ócskább filmet még nem látott. Ez még az Apollo 13-nál is sz@rabb volt!!! Nem Tom Hanks-el van baja, hanem magával a sztorikkal... Normális az ilyen? Nem akartam veszekedni vele, inkább szó nélkül kimentem rágyújtani, erre megsértődött és haza ment. Van értelme ennek a kapcsolatnak? Tudom, nem a filmeken múlik a dolog, de ez nekem nagyon ledöbbenést okozott, már egyáltalán nem úgy tekintek rá mint korábban.
2013. máj. 8. 22:10
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:

Lány... mit vártál?! a lányoknak ápolni kell a lelküket, nyilván nem normálisak. ilyenek. fogadd el! ezért dobni valakit... téged minősít. hány évesek vagytok? és miért a ryan közlegény megmentését nézted meg vele?

Nem értesz a nőkhöz...

Na, figyelj. Küldd át neki ezt, és kérj tőle bocsánatot: https://www.youtube.com/watch?v=1QAI4B_2Mfc

2013. máj. 8. 22:17
 12/46 anonim ***** válasza:
Mindig,mikor azt hinném hogy lejjebb,akkor jön valaki aki bebizonyítja hogy van.
2013. máj. 8. 22:17
 13/46 anonim ***** válasza:
Dobd ki! Én is elküldtem a barátnőmet, miután nem akarta megnézni a Sólyom végveszélybent.
2013. máj. 8. 22:18
 14/46 anonim ***** válasza:
nem szívesen lennék a barátnőd helyében... ilyen hülyeség miatt fontolóra venni a szakítást... elég gyerekes dolog.
 15/46 anonim ***** válasza:
100%

ne haragudj, a szereplővel nincs semmi bajom, sok jó filmje van ( többek között: pénznyelő, na ebben mikor leszakad a kád, az oltári mikor röhög, mert a filmben eredeti hanggal van )

én személy szerint, ha a halál futamot tetted volna be, azt biztosan jobban kultiváltam volna

na mindegy, nyugi, ha ezért dobod, akkor végül is mindegy milyen indokkal teszed

zenét egyformát szerettek, netán ott is gond van, bocs, de higgadj le, aztán gondold végig, alapjában véve mi a gondod vele N

16/46 anonim ***** válasza:
68%
Ritka nagy hülyeség,de valahol megértem :D
2013. máj. 8. 22:19
 17/46 anonim ***** válasza:
Talán egy összebújós estéhez képest nem robbantgattak benne eleget, vagy nem tudom.
2013. máj. 8. 22:19
 18/46 anonim ***** válasza:
Inkább lefekszem, egyre hülyébb kérdések vannak ma. -.-"
2013. máj. 8. 22:20
 19/46 anonim ***** válasza:

Az Apollo13 egy nagy kalap sza.r, ez tény... A Ryan közlegény megmentése viszont már teljesen más dolog. De én már el se várok olyat egy nőtől, hogy ismerjen ilyen filmeket. Azt meg végképp nem, hogy még szeresse is. :D

A legtöbb embernek amúgy se mondanak semmit az ilyen címek, mint a Ha eljön Joe Black, Holt költők társasága, Másvilág, Köd, Az időutazó felesége, Benjamin Button különös élete, Kapj el ha tudsz...

2013. máj. 8. 22:20
 20/46 A kérdező kommentje:
Felhívtam, újra át jön. Mondtam neki hozzon valami amit ő szeret és nézzük meg azt. De ha szar lesz a közepe felé is, akkor átfordítom a dolgot szexbe. Nem fogom kidobni ezért a hülyeségért természetesen, csak annyira lesokkolt a dolog, meg a szituáció ahogy távozott hogy nem tudtam érdemes-e. De megmondtam neki hogy szeretem annak ellenére, hogy pocsék az ízlése a filmekhez. :D
2013. máj. 8. 22:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!