Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért kidobjam a barátnőm? Fiúk-lányok véleménye egyaránt jöhet! Kérdőjel?
Lány... mit vártál?! a lányoknak ápolni kell a lelküket, nyilván nem normálisak. ilyenek. fogadd el! ezért dobni valakit... téged minősít. hány évesek vagytok? és miért a ryan közlegény megmentését nézted meg vele?
Nem értesz a nőkhöz...
Na, figyelj. Küldd át neki ezt, és kérj tőle bocsánatot: https://www.youtube.com/watch?v=1QAI4B_2Mfc
ne haragudj, a szereplővel nincs semmi bajom, sok jó filmje van ( többek között: pénznyelő, na ebben mikor leszakad a kád, az oltári mikor röhög, mert a filmben eredeti hanggal van )
én személy szerint, ha a halál futamot tetted volna be, azt biztosan jobban kultiváltam volna
na mindegy, nyugi, ha ezért dobod, akkor végül is mindegy milyen indokkal teszed
zenét egyformát szerettek, netán ott is gond van, bocs, de higgadj le, aztán gondold végig, alapjában véve mi a gondod vele N
Az Apollo13 egy nagy kalap sza.r, ez tény... A Ryan közlegény megmentése viszont már teljesen más dolog. De én már el se várok olyat egy nőtől, hogy ismerjen ilyen filmeket. Azt meg végképp nem, hogy még szeresse is. :D
A legtöbb embernek amúgy se mondanak semmit az ilyen címek, mint a Ha eljön Joe Black, Holt költők társasága, Másvilág, Köd, Az időutazó felesége, Benjamin Button különös élete, Kapj el ha tudsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!