Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az, aki szerint a negyvenes férfiak és nők már öregek?
Figyelt kérdés
Szerintem negyven körül már kifejezetten öregek az emberek. Szerintetek is?2013. máj. 8. 21:58
31/38 anonim válasza:
pedig egy pillanatra azt hittem te vagy a boszorka akárhány százalékos válaszoló,hmm, de akkor tévedtem,,, te csak ...vagy
pedig a szőke boszik szépek
32/38 A kérdező kommentje:
ezen mit eszel?
2013. máj. 8. 23:39
33/38 anonim válasza:
mi van a szôke boszikkal? méghogy szépek?! meglátnád a nagynénémet olyan hamar változtatnád meg a véleményed...!
és... ki eszik mit mikor hol miért min? xD éhes vagyok, szóval nekem is adhatna! ^^
34/38 A kérdező kommentje:
elsírom magam xD
2013. máj. 8. 23:49
35/38 anonim válasza:
kell zsepi? nekem mindig van ^^
36/38 anonim válasza:
40 éves? attól függ..nekem van pár 40 éves ismerősöm (férfiak) és nagyon jól tartják magukat..sőt,helyesebbek mint néhány ilyen "páwa" :)
37/38 anonim válasza:
páwa alatt mire célzol? mert nekem elsôre azok a beképzelt bunkók jutottam eszembe, akik azt hiszik, körülöttük forog a világ...
38/38 anonim válasza:
Miért lennének a 40-es nők öregek? Én huszonéves vagyok a párom 40-es,ha nem oltárian nézne ki akkor felvállalnám? (F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!