Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki akinek ikrek jegyű pasija van és tudomása szerint hűséges hozzá a párja?
Nagyon változó.
Nekem volt ikrek pasim, nem volt hűséges.
Én is ikrek vagyok és alapjáraton nem vagyok hűséges, DE. ezt a másik féltől teszem függővé. A mostani kapcsolatomban nagyon is az vagyok, mert megtaláltam azt, aki mellett életem végéig boldog lehetek és azon igyekszem, hogy Ő is ezt érezze mellettem.
Én is ikrek vagyok, de nő.
Tizenéves koromban volt szintén ikrek barátom, 2. Az egyik megcsalt egyszer, ráadásul a legjobb barátja barátnőjével (akikkel szinte napi szinten összejártunk, együtt buliztunk, stb.), a lány bevallotta másnap, így elég gyorsan kiderült. Pedig állítólag nagyon szeretett, folyton szerelmes verseket írkált. Utána meg próbált kibékülni, csak nem sikerült, mert jól megutáltatta magát, nagyot csalódtam benne, bennük.
A másik sosem csalt meg, én sem őt, több év után szakítottunk, én kezdeményeztem, mert részemről elmúlt a szerelem, ellaposodott a kapcsolat, és nem éreztem úgy, hogy vele szeretném leélni az életem. Utánam is komoly kapcsolata volt, együtt éltek, a lány hagyta el, őt sem csalta meg. Utána ismerte meg a későbbi feleségét, azóta is házasok, 2 gyerekük van, tudomásom szerint az asszonnyal is hűséges.
Szóval nem lehet általánosítani csak a csillagjegy alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!