Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jövője így a kapcsolatnak?
Figyelt kérdés
Szeretői kapcsolatban vagyok ahol én vagyok a szerető. Visszacsinálni nemtudom mikor őt megismertem nemtudtam hogy szerető leszek/vagyok. És belészerettem. Együtt él a feleségével és a 2 gyerekkel. Ő azt mondja nincs vele semmilyen kapcsolatba és hogy velem lesz csak idők kérdése. Ezt elhittem de ahogy telik az idő egyre kevésbé hiszek neki és úgy gondolom sosem leszek több szeretőnél. A kapcsolat lassan 2 éve tart. De volt idő hogy még engem is megcsalt a szeretőt nemegyszer voltak nők mellettem. Szeretem de úgy látom jobbnak ha hagyom nemhiszem hogy lenne jövőnk:/ hogy látjátok ti ezt a helyzetet? Érdemes lenne várnom így vagy sem?2013. máj. 8. 16:31
11/11 anonim válasza:
Szerintem "hagyd el" minél elöbb.. ha belegondolsz..két évet elpazaroltál rá az életedböl, és még ha ennyire szerelmes vagy hány honap vagy akár év lesz amig elfelejted? Gondolom ha felesége és gyerekei vannak nem tizen évesek vagytok.. sajnos igy elhalasztod hogy megtaláld azt, aki tényleg szeretni, és megbecsülni fog téged. :( Elhiszem hogy nehéz, de ne engedd hogy lábtörlönek használjon . Gondolj magadra, most te vagy az elsö, nem ö. Föleg ha még melletted több szeretöje is van.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!