Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jövője így a kapcsolatnak?
Figyelt kérdés
Szeretői kapcsolatban vagyok ahol én vagyok a szerető. Visszacsinálni nemtudom mikor őt megismertem nemtudtam hogy szerető leszek/vagyok. És belészerettem. Együtt él a feleségével és a 2 gyerekkel. Ő azt mondja nincs vele semmilyen kapcsolatba és hogy velem lesz csak idők kérdése. Ezt elhittem de ahogy telik az idő egyre kevésbé hiszek neki és úgy gondolom sosem leszek több szeretőnél. A kapcsolat lassan 2 éve tart. De volt idő hogy még engem is megcsalt a szeretőt nemegyszer voltak nők mellettem. Szeretem de úgy látom jobbnak ha hagyom nemhiszem hogy lenne jövőnk:/ hogy látjátok ti ezt a helyzetet? Érdemes lenne várnom így vagy sem?2013. máj. 8. 16:31
1/11 anonim válasza:
Nagy seggf3j, aki csalja a családját.
És ha majd veled is ezt teszi?
2/11 anonim válasza:
Ennek annyi esélye van, mint árvaházban a szülői értekezletnek. Kényelmes a pasinak, hogy hazajár, otthon van és amit ott nem kap meg a feleségtől, azt Tőled megkapja. Én azt mondom, ennek nem sok értelme van, főleg, hogy meg is csalt.
3/11 anonim válasza:
Sosem tanuljátok meg a leckét. Házas pasi nem fog a szerető miatt elválni. Ne várj tovább.
4/11 anonim válasza:
Mire várnál aranyom? Hogy elhagyja a feleségét, komolyan vegyen téged aztán téged is megcsaljon? Maximum ennyi vár rád. De jó eséllyel csak hiteget életed végéig.
5/11 anonim válasza:
Nincs értelme ennek a kapcsolatnak. Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, de a helyes lépés az lett volna, ha akkor megszakítod vele a kapcsolatot, mikor kiderült, hogy családja van. Soha az életben nem fogja elhagyni őket a kedvedért. Kell neki egy stabil háttér, ami mellett csajozhat. Amint látod, te is csak egy vagy neki a sokból. Nem hiszem, hogy így szeretnéd leélni az életed, hogy sosem lehetsz első vagy egyetlen valakinek.
Szerintem sürgősen dobd ki ezt a szemétládát és valahogy szivasd is meg!
6/11 anonim válasza:
Házas,és két gyereke van.Az életben nem hagyja ott a kényelmet,nyugalmat.Ha két évet vártál rá-ami rengeteg idő-és ezalatt az idő alatt nem változott semmi,miben reménykedsz ezután?Ráadásul téged is megcsalt,úgy elhajtanám,hogy többé hallanom sem kelljen róla.
7/11 anonim válasza:
Azonnal dobd a fickot, es ne legyel ennyire naiv. Ha viszont szereted, ha alaznak, akkor tartogasd meg par evig, es magyarazd be magadnak, hogy biztos lesz jovotok. Nem lesz.
8/11 anonim válasza:
'De volt idő hogy még engem is megcsalt a szeretőt nemegyszer voltak nők mellettem.'
Ez nem tunik fel senkinek? Ezekutan tenyleg nem ertem a kerdezot.
9/11 anonim válasza:
Dehogynem,erre is reagáltunk páran.
10/11 A kérdező kommentje:
Mikor megtudtam hogy családja van az mikor összejöttünk rá 5-6 hónapra tudtam meg és azt sem ő mondta! Azt mondta a kapcsolat elején hogy van egy lánya de nemél vele a felesége. Elhittem. A bökkenő hogy mikor ezt megtudtam azt is megkellett tudnom hogy terhes! Mellettem lett terhes a felesége. Nem kell ezért engem lenézni vagy hogy mért nem hagytam mert annyira szerelmes voltam mint még soha... Ezért. És ezért tűrtem a megcsalást is. De úgy érzem a szerelmem már elmúlt ezért több mint valószínű hogy hagyni fogom már nemvagyok naiv és úgy látom ahogy ti!:S
2013. máj. 8. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!