Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet ennek a kapcsolatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ennek a kapcsolatnak még szép jövője?

Figyelt kérdés
Barátommal több mint 1 éve vagyunk együtt. A kapcsolat legelején szinte majdnem minden nap én mentem el hozzá, ő sokáig nem jött el. Akkoriban szerettem is ott lenni. És mióta ő jön hozzám minden hétvégén azóta én megutáltam náluk lenni. :/ Persze én is mentem hozzájuk de eléggé ritkán, mert valami oknál fogva már nem szerettem hozzájuk menni. Nekem nálam kényelmesebb jobban érzem magam. Ott nem jól feszült vagyok, Wc-re is alig merek elmenni. Nem is nagyon kínál meg semmivel barátom anyja. Pedig szerintem illő lenne... Nem azt mondom hogy ha oda megyek akkor azonnal hozza az ételt meg italt. :D Neeem. Hanem amikor néha napján ott vagyok semmivel se kínál meg az anyja. Apja bunkó módon köszön vissza. Elfogadhatatlan hangnemben. Mikor még én mentem barátomhoz sokszor, akkor kedves szüleinak baj volt hogy mindig én megyek. Aztán mikor ritkábban jártam rögtön elkezdtek ugatni barátomnak hogy miért nem járok?? Haragszok rájuk?? Meg stb. De mikor ott vagyok meg se kínálnak semmivel és ennyi. Aztán ugye én vagyok a hibás amiért nem szoktam mostanában átmenni barátomhoz mert egyszerűen utálok ott lenni. :( Szeretem a barátomat de náluk nem szeretek lenni. És most nagyon össze vesztünk ezen hogy én nem megyek hozzá... szakítani is akart eléggé bunkó stílusban adta elő magát, ami nekem nagyon rosszul esik. Sírok miatta. Miért kell ilyen bunkó módon letámadni????? Mintha valami haverja lennék. Meg ha megvan fázva akkor ő mindenkivel bunkó mert senkivel se tud kedves lenni. Még velem se. Érdekes egy dolog. Annyiszor szakított már de aztán mindig meggondolta magát mert hogy szeret meg minden, de mikor így beszél velem ilyen stílusban ilyenkor a szívemet töri össze. Szeretném én elhagyni de nem tudom mert szerelmes vagyok belé.:( Pedig egyre jobban érzem azt hogy jobb lenne ha nem lenne mert nincs szükségem veszekedésre, meg sírásra erre a sok szenvedésre. De viszont nagyon szeretem és nélküle nem tudnám elképzelni az életem. Csúnya ilyet mondani vagy írni, de jobb is lenne ha egyszerűen holnapra már semmit se éreznék iránta. Mert sz@r ez így nekem. Nem tudom hogy lesz ebből még szép jövő...
2013. febr. 20. 18:40
 1/6 ASOT ***** válasza:

Fiatal korban nem sokat tehettek a szülők ellen, és nem is érdemes, vagy megértik h ő van nektek és elfogadják vagy ha nem akkro elég nehézkes a dolog, lásd magadon.

Őt pórázon tartják a szülei ez a helyzet, és mit tud tenni?? Max elfogadni h te nem mész hozzájuk.

Ha érettebb lenne megértené de most nem fogja....és ha nem érti meg akkor bizony ebből nem sok szép lesz a jövőben..

2013. febr. 20. 18:46
 2/6 A kérdező kommentje:
19 éves és nem tudja ezt elfogadni hogy nem szeretek nálunk lenni. Ha elfogadná akkor nem lett volna ez miatt egy hatalmas veszekedés.
2013. febr. 20. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Elég valószínű, hogy nem, nem lehet szép jövőtök. Előbb-utóbb felszívod magad, és szerelem ide vagy oda, ki fogod dobni. És jól fogod tenni.
2013. febr. 20. 19:02
 4/6 ASOT ***** válasza:

Igen ezek szerint megsértetted a családját és ez által őt is, fontos neki a családja de még nem tudja elválasztani a családot és a barátnőt a párját, nem tudja az érzéseit 2 részre választani és tisztán gondolkodni. Még fiatal és éretlen.

Próbál meg vele még 1x talán beszélni.

De ha szereted őt akkor 1x-1x te is elviseled a szüleit.

Ő meg sűrűbben jár hozzád.

Vagy sikerül vagy nem , de sok reményt ne fűzz hozzá, és ha nem így lesz akkor örülni fogsz.

2013. febr. 20. 19:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát megpróbálok ezentúl kicsit sűrűbben elmenni hozzá. :/ De annyira nincs kedvem ááh. Másik az hogy szüleim se díjazzák hogy én menjek hozzá. Mert ők eléggé régi módiak , és ők úgy vannak vele hogy a fiúnak kell a lányhoz menni. Nem pedig a lánynak. Szilveszterkor is mikor ott aludtam barátomnál édesapámmal akkora veszekedés volt ez miatt.Nem akart engedni ott aludni. De már lassan 18 éves leszek,én szeretném eldönteni mit akarok tenni. Igaz hogy nem akarok barátomhoz elmenni, de elmegyek majd mert nem szeretném nagyon megbántani annak ellenére hogy utálok ott lenni.
2013. febr. 20. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Bunkó az anyja,bunkó az apja,bunkó ő is. Ez nem neked szól, hanem ők ilyen emberek-a leírásod alapján. Ennél többet ne várj tőlük. Ilyen családból származik, te meg másból. És érzékeny vagy-ami nemes dolog, csak számodra nagyon nehéz,mert felveszel dolgokat.

Nem minden fiú bunkó...

2013. febr. 20. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.