Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit választanátok?

Figyelt kérdés
A pasimat akivel 5 éve vagyok együtt és szeretem vagy új élet máshol. A probléma az ,hogy ha itt maradok akkor ülhetek itthon mert se tanfolyamot nem találok se munkát ami jó lenne Pesten viszont van több amiből választhatnék de nem tudom,hogy bírnám egyedül.
2013. máj. 8. 13:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
én 21 vagyok a barátom 26 és nem jön velem mivel itt biztos munkája van és nem hagyja itt nekem viszont semmi műkörmös akarok lenni és itt nincs színvonalas képzés amit néztem nem valami jó ott viszont több képzés van nem 2.,
2013. máj. 8. 13:32
 12/12 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Látom, lepontoztatok... :/

A barátja nem hagyja ott a munkáját miatta, akkor ő ilyen fiatalon csessze el az életét? Sajnos manapság fontos a munka, így szerintem azt válaszd...

2013. máj. 8. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!