Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit választanátok?

Figyelt kérdés
A pasimat akivel 5 éve vagyok együtt és szeretem vagy új élet máshol. A probléma az ,hogy ha itt maradok akkor ülhetek itthon mert se tanfolyamot nem találok se munkát ami jó lenne Pesten viszont van több amiből választhatnék de nem tudom,hogy bírnám egyedül.
2013. máj. 8. 13:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%
Munka.
2013. máj. 8. 13:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
"Ha azon töprengsz, hogy egy kapcsolatot válassz, vagy a karriered és az álmaid, tudnod kell, hogy a karriered soha nem ébreszt fel és mondja azt, hogy már nem szeret téged."
2013. máj. 8. 13:01
 3/12 anonim ***** válasza:
Első sorban te mit akarsz ? !! esetleg a párod is utánad mehetne ha sikerült el helyezkedned. Vagy meg elégedsz azzal ami van vagy nem.
2013. máj. 8. 13:03
 4/12 anonim válasza:
100%
Munka. De meg is kérheted a pasit hogy költözzön fel veled,lehet ő is könnyen találna munkát ott
2013. máj. 8. 13:04
 5/12 anonim ***** válasza:
Mindenképpen maradj a barátoddal. Lehet, hogy egyszer találsz majd munkát, de gondolj csak bele, a barátodnak biztos van vagy lesz munkája és ő biztosan el tud tartani. Tehát nem kellene a munka miatt aggódnod, örülj, hogy 5 éve van párod.
2013. máj. 8. 13:05
 6/12 anonim ***** válasza:
hány éves vagy te és a barátod?
2013. máj. 8. 13:07
 7/12 anonim ***** válasza:

Csak te tudhatod, mi neked a fontosabb, mi hiába mondunk neked bármit, mert minden helyzet más, minden kapcsolat más. Mi öt éve élünk együtt a párommal, mi biztos egymást választanánk, vagy együtt maradnánk, vagy együtt mennénk, ha lenne az utóbbira lehetőségünk és megérné.

Ha még nagyon fiatal vagy és úgy érzed inkább a jobb munkalehetőséget választanád és csak azért félsz feladni ezt a kapcsolatot, mert nem tudod, hogy hogy bírnád az egyedüllétet, akkor inkább menj.

Akármit írunk itt, sokat nem tudunk segíteni, neked kell meghozni a döntést.

2013. máj. 8. 13:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha a barátod igazán szeret, akkor talán még költözik veled együtt, ez lenne a legszebb^^:) De am ja, munka inkább<3, bár ha szereted.. nemtudom, nehééz:/
2013. máj. 8. 13:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Én biztosan a páromat választanám.
2013. máj. 8. 13:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Tudom miről beszélsz Én is az ország olyan részén laktam. Napi kilátástalanság más nyakán vagy és hiába akarsz nincs munka. Szerintem lépj és a barátod is vedd rá, mert sajnos sok jó nem vár az ilyen országrészekre és később nehezebb lesz mozdulni.
2013. máj. 8. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!