Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit választanátok a kutyátokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit választanátok a kutyátokat vagy a pasitokat?

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy eggyüt lakok a csajommal de ő siman bárkinek kijelenti hogy a kutyája neki fontosabb mindenkinel es barkinel meg nalam is .Én szeretem a kutyákat kint bent mindenhol.

De amit a csajom csinal az kicsit sok a kutya agyban alszik raadasul a kozépén vagyis köztünk ( nem kicsi kutya mer Német dog ) ha haza jön a baratnom akkor a kutyaval van nonstop ram sz@rik.

Most mit tegyek? Szeretem a baratnom de elegem van a , szerelmeből' de tudom hogy ha valasztania kene akk a kutyat valasztana

2013. ápr. 27. 20:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
a kutyaja mindig vele lenne te meg kitudja egyszer elhagyod egy masik lanyert..
2013. ápr. 27. 20:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez gáz, nem szeret téged úgy, ahogy te szeretnéd. Ez így sehogysem egészséges, nekem is van kutyám, imádom, de sosem altatnám magam mellett, főleg akkor nem, ha nálam van a barátom, és őt nem hanyagolnám el a kutyám miatt.
2013. ápr. 27. 20:53
 3/9 Pain for Pleasure ***** válasza:
Az tényleg sok, amit a barátnőd csinál, de ha a barátom azt kérni, hogy válasszak a kutyám és közte, a kutyát választanám. Beszéld meg vele a problémádat, de azt ne várd tőle, hogy kidobja a kutyáját miattad.
2013. ápr. 27. 20:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát ülj le vele és beszéljétek meg hogy, neked ez így nem jó és szeretnéd ha rád is jutna egy kis figyelem. Ha utána is ezt csinálja akkor meg szerintem szakítsatok mert így tényleg semmi értelme ha egész nap a kutyával van elfoglalva.:D

17f

5/9 Pain for Pleasure ***** válasza:
*kérné
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Miért a flúgos csajok kapjàk a rendes pasikat?

Nekem a pàrom sokkal fontosabb mint egy hàziàllat! Én elhagynàm, de ez én vagyok.

2013. ápr. 27. 21:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a kutyám választanám, de ne állítsd ilyen döntés elé. Mondd el neki, hogy foglalkozzon veled is, biztos megérti majd.
2013. ápr. 27. 21:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Tudod egy normális gazda mindenképp a kutyáját választaná ilyen helyzetben. És nem korrekt kérés ez tőled, mivel te anno elfogadtad, hogy van kutyája, belementél így is a kapcsolatba.

Azt viszont már joggal várhatod, hogy foglalkozzon veled többet akár a kutyus rovására is, persze nem úgy értve, hogy teljesen billenjen át a mérleg nyelve a te javadra, hanem ésszerű keretek között.

2013. ápr. 27. 21:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Számomra nagyon fontosak a kutyáim (bár az együtt alvás nálam nem fér bele) és nagyon fontos a párom is. Ennek ellenére, hogyha a párom kényszerítene arra, hogy válasszak a kutyáim és közte, akkor gondolkozás nélkül a kutyáimat választanám.

Amikor megismerkedtünk, ő elfogadta a kutya mániámat, azt hogy tartok kettőt is és hogy imádom őket. Elfogadta azt is, hogy bármi is történjék, számomra ők mindig is nagyon fontosak lesznek és tegyük fel ha betegek nem hagyom őket szenvedni, csak mert a váratlan 15 ezer forintos állatorvosi költségek neki "nem esnek jól"... Én úgy gondolom, hogy azáltal, hogy ő évekkel ezelőtt ezt elfogadta, most nincs joga olyat kérni, hogy válasszak. Teljesen összetörnék valószínűleg, de aki kutyákkal együtt nem szeret, az ENGEM nem szeret, tehát egyértelmű lenne a döntésem.

Beszéld meg vele, hogy te vagy a párja és szeretnéd ha veled is foglalkozna a kutya mellett, mert neked ez így nagyon nem jó!

2013. ápr. 27. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!