Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! E jellemek alapján kit választanátok inkább? ki jönne be inkább? (többi lent)
Kérdezem én azt, hogy láttatok már olyat, aki szépfiú és csendes? Én a szépfiúk közül mindegyiket hangosnak, egoistának ismerem, vagy ha jobban is megismertem - nem csak látszatból -, akkor meg lenéző is volt. Max takargatja azt, hogy beképzelt.
Legyen jófej, az a szememben dob rajta, mert szimpatikus is lesz. De ha nem is annyira csúnya, akkor meg miről is beszéljünk? Tökéletes :D
Utolsóval értek egyet!
Inkább legyen "normális", nem hangoskodó, nagypofájú, bulizós, egoista állat...De ne legyen papucs, mimóza sem...
Ha csak úgy "csendes", hogy nem akarja a péntek estéket a haverokkal sörözőben tölteni, hanem vágyik másra is (olvasás, gépezés, sportok, tanulás, munka stb), akkor azzal nincs baj! Lehet humorérzéke ezen kívül :D
Nem csak kétfajta pasi van: a bulizós macho állat és a szende szűzfiú (később papucsférj) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!