Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! E jellemek alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! E jellemek alapján kit választanátok inkább? ki jönne be inkább? (többi lent)

Figyelt kérdés
Egy csendes ( kissé magának való)szépfiú, vagy egy jófej csúnyább srác?

2013. ápr. 23. 18:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
ez mióta jellem babám :D?
2013. ápr. 23. 18:12
 2/17 A kérdező kommentje:
*tulajdonságok :)) örülsz?
2013. ápr. 23. 18:15
 3/17 anonim ***** válasza:
Csendes szépfiú. Szeretem azokat, akik nem társasági emberek (bár a barátom az), mert én sem vagyok bőbeszédű, kicsit befelé forduló vagyok. És ha még jól is néz ki, az még jobb.
2013. ápr. 23. 18:16
 4/17 anonim ***** válasza:
Igaz én nem vagyok lány, de tapasztalatból mondom...Azokat a srácokat szeretik a lányok többsége, akik jófejek, nagy pofájuk van és lehet beszélgetni velük :D
2013. ápr. 23. 18:19
 5/17 anonim ***** válasza:
Ha a csendes az úgy csendes, hogy soha nem oldódik fel, kettesben sem, és nem lehet vele hülyéskedni, nem csak szimplán nem harsány, akkor a jófej csúnyábbat.
 6/17 anonim ***** válasza:
A csendes is lehet jófej, egyébként meg fejtsd ki neked mit takar a jófej, mert ez így nem túl konkrét. Természetesen azt választanám, aki szerintem jófej, külsőtől függetlenül.
 7/17 anonim ***** válasza:

Kérdezem én azt, hogy láttatok már olyat, aki szépfiú és csendes? Én a szépfiúk közül mindegyiket hangosnak, egoistának ismerem, vagy ha jobban is megismertem - nem csak látszatból -, akkor meg lenéző is volt. Max takargatja azt, hogy beképzelt.

Legyen jófej, az a szememben dob rajta, mert szimpatikus is lesz. De ha nem is annyira csúnya, akkor meg miről is beszéljünk? Tökéletes :D

2013. ápr. 23. 18:20
 8/17 A kérdező kommentje:
a jófejet úgy értem bulizósabb féle. egyszóval belevalóbb v hogy is mondjam
2013. ápr. 23. 18:28
 9/17 anonim ***** válasza:
Akkor inkább a csendest. Nekem a bulizós nem egyenlő a jófejjel.
2013. ápr. 23. 18:38
 10/17 Illusi0n ***** válasza:
100%

Utolsóval értek egyet!

Inkább legyen "normális", nem hangoskodó, nagypofájú, bulizós, egoista állat...De ne legyen papucs, mimóza sem...

Ha csak úgy "csendes", hogy nem akarja a péntek estéket a haverokkal sörözőben tölteni, hanem vágyik másra is (olvasás, gépezés, sportok, tanulás, munka stb), akkor azzal nincs baj! Lehet humorérzéke ezen kívül :D

Nem csak kétfajta pasi van: a bulizós macho állat és a szende szűzfiú (később papucsférj) :D

2013. ápr. 23. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!