Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok, melyiket választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

150 cm + 51 kg, közepes mellek és nagyobb formás popsi, világos bőr, kerek arc, sötétszőke, derékig érő egyenes haj, nagy kerek kék szemek.

vagy

164 cm + 49 kg, szintén közepes mellek és nem túl nagy de kerek popsi, normál bőr, gyémánt alakú arc, vállig érő hullámos világosbarna haj, mandula vágású zöld szemek.

vagy

170 cm + 55 kg, nagy mellek és nagy popsi, kreol bőr, ovális arc, váll alá érő egyenes fekete haj frufruval, mogyoróbarna macskaszemek.

Melyiket választanátok ezek közül és miért? Kort is írjatok kérlek. (Csak kíváncsiságból kérdezem, a három példát három ismerősöm ihlette, én egyik se vagyok.)

2013. ápr. 2. 23:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Melyiknek mennyi az IQ-ja és mi a kedvenc könyvük?
2013. ápr. 2. 23:13
 2/16 A kérdező kommentje:
Ez lemaradt, és bár remélem azért nyilvánvaló de három lányról van szó. :D
2013. ápr. 2. 23:13
 3/16 anonim ***** válasza:
74%
te is jó vagy, ideírsz 3 tökéletes formát...
2013. ápr. 2. 23:14
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezek az új guminő modellek?
2013. ápr. 2. 23:15
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt, amelyiknek a kisugárzása megfog. De most komolyan: tényleg azt hiszed, hogy minket csak és kizárólag a külső érdekel?!
 6/16 anonim ***** válasza:
Az elsőt. Szőke haj + kék szem az engem nagyon le tud venni a lábamról
 7/16 anonim ***** válasza:
Talán a másodikat.
2013. ápr. 2. 23:17
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha már ezek közül kell választani, akkor az első, szeretem az alacsony lánykákat. 20/F
2013. ápr. 2. 23:17
 9/16 anonim ***** válasza:
Egyik se rossz,de valamiért az 1.-t pedig nem a szőke a zsánerem.
2013. ápr. 2. 23:18
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

"Melyiknek mennyi az IQ-ja és mi a kedvenc könyvük?"

Uram, megemelem a kalapom ön előtt, továbbá csatlakozom a véleményéhez! :-)

2013. ápr. 2. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!