Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, melyiket választanátok?
150 cm + 51 kg, közepes mellek és nagyobb formás popsi, világos bőr, kerek arc, sötétszőke, derékig érő egyenes haj, nagy kerek kék szemek.
vagy
164 cm + 49 kg, szintén közepes mellek és nem túl nagy de kerek popsi, normál bőr, gyémánt alakú arc, vállig érő hullámos világosbarna haj, mandula vágású zöld szemek.
vagy
170 cm + 55 kg, nagy mellek és nagy popsi, kreol bőr, ovális arc, váll alá érő egyenes fekete haj frufruval, mogyoróbarna macskaszemek.
Melyiket választanátok ezek közül és miért? Kort is írjatok kérlek. (Csak kíváncsiságból kérdezem, a három példát három ismerősöm ihlette, én egyik se vagyok.)
Külső alapján bármelyiket. De tekintettel arra, hogy nagy eséllyel az osztálytársaid, vagy egy suliba jártok, egy korosztályhoz tartoztok, és te kb 16 éves vagy, így egyiket se. Emellett, teljesen mindegy hogy néz ki valaki, ha mellette sötét, és/vagy életképtelen a társaságomban...
25/F
Ha számodra mindegyik tökéletes akkor azt írd le, hogy melyik a legtökéletesebb neked (mondjuk az első mert imádod a szőke lányokat, vagy a harmadik mert a macskaszem a gyengéd stb).
Nem, ezek nem az új guminő modellek, de ha úgy szívesebben válaszolsz akkor képzeld azt.
Tudom hogy nem csak a külső érdekli a pasikat, nem is akartam megsérteni senkit csak arra voltam kíváncsi hogy a külsőségek alapján melyik számodra a legszimpatikusabb és miért. Csak egy ártatlan kis kérdés volt.
És ha már az IQ és a kedvenc könyv ilyen nagy érdeklődést váltott ki akkor leírom. :D De ez most valószínűleg befolyásolni fogja a válaszírókat, amit nem akartam, na mindegy.
1.: IQ 98, kedvenc könyvet konkrétan nem tudom de valami romantikus-fantasztikus kategóriás lányregény :D
2.: IQ 110, kedvenc könyv valami klasszikus lehet, talán Shakespeare vagy Bronte
3.: IQ 105, kedvenc könyv valami elvont szerzemény egy furcsa írótól.
nekem a második
nem azért mert annak 110 az IQ-ja (már eldöntöttem mikor nem is láttam, szóval nem befolyásolt)
hanem azért mert a barnahaj-zöldszem az gyönyörű... a szőke nekem már unalmas a frufru meg alapból nem tetszik. és, hogy hullámos a még dob is rajta egy nagyot. ééés valamint és továbbá pont olyan magas amilyen kell
(150 cm túl alacsony és lekell guggolnom hozzá, 170cm ha felvesz egy 10 cm-s magassarkút akkor magasabb nálam, ami kifejezetten irritál), tehát pont tökéletes magasság a 164cm... de talán 49 kilóval (bár nem tudom pontosan), de lehet, hogy kicsit túl vékony és nem lehet rajta mit fogni? nem?
leírtam neked a szempontjaim is, hogy örülj :) ja és tök jó, hogy neki 110-es IQ-ja van :D
(a szőkékben nem csalódtam)
Egyébként köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz aki időt szánt arra hogy írjon.:)
És kedves 14-es, köszönöm a részletes-kifejtős válaszodat,nagyon örülök neki :D szerintem nem túl vékony, mármint ha lapos, csont és bőr anorexiás lenne azt külön odaírtam volna. :)
1: es vagyok.
Kettes. Bár mondjuk a hármas elvont írós jellemzése jobban bejön, de a barna hajú zöld szemű lányokat bírom, és nem szeretem a nagy melleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!