Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hol milyen időnként szőrtelenítetek, és mivel?
De aki gyantázik, az hogy oldja meg azt az időszakot amikor már kivan nőve kicsit de még nem eléggé?
Ajj hogy nincs olyan lehetőség amivel mindig sima lehetne a bőrünk..
Túl lehet élni azt az időszakot, amikor két gyantázás között vagyunk. Inkább ezt vállalom, minthogy borotvával erősítsem és szúrós legyek.
Kozmetikus a saját eszközeit használja, epilátort nem használnak, csak gyantát.
Hát engem az az időszak nagyon zavar főleg nyáron vagy ha 1x kapcsolatban leszek..ti akkor h oldjátok meg?vagy mennyi időt vártok, hány hetet?
Ja jó, csak valaki azt írta h nem fájdalmas a hónalj epilálás csak jól kell csinálni és h ő kozmetikushoz jár vele.
Először is: ha kapcsolatban vagyok, az kölcsönös érzelmen és egymás megbecsülésén alapul, és nem attól függ, hogy épp mekkora szőrszálak nőnek. A párom látott már gyantázás előtt, és nem szaladt el tőlem. Tehát ha valódi és értékes a párkapcsolat, akkor ez nem számít. Ha felületes, értéktelen, kizárólag a külsőségről szól, akkor naponta borotválni kell - de nem tudom, hány igénytelen lány szeretne ilyen kapcsolatban lenni.
2. Amikor az ember elkezd gyantázni, onnantól számítva mindig egy kicsit gyengébben nő vissza a szőr. Pár miliméter után már lehet gyantázni, ezért sem gáz, ha egy picit kinő a szőr, akár nyáron.
Én írtam, hogy kozmetikushoz járok vele.
Egyébként a teljes brazil gyantát is kozmetikus csinálja, és meglepően fájdalommentes!
Én mindig vagy 3-4 hetet várok vele, mert a kozmetikusom azt mondta, hogy minél hosszabb annál jobb mert ha elmegyek hamarabb lehet nem jön ki minden mert van ami még nem elég hosszú...ti mekkora szőrrel szoktatok menni gyantáztatni?
Hát erről a brazil gyantáról meg szerintem annyit hogy mindenkinek más a tűrőképessége :/ Meg nem mernék ezzel elmenni kozmetikushoz, olyan ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!