Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért piszkál, csipked időnként? Tetszhetek neki?
Van egy férfi, idősebb nálam 15 évvel, és ha olyanja van, akkor szórakozik velem, hogy csipkedi a karom, derekam, meg mosolyog rám, direkt azért, hogy én is mosolyogjak rá, meg szokott becézgetni, és van, hogy hosszan egymás szemébe nézünk, de végül elfordulok, nem tudom állni a tekintetét neki, meg nem akarom, hogy ez feltűnjön a kollégáknak.
Viszont van olyan is, hogy napokig, vagy hetekig rám sem hederít, csak köszönünk, és dolgozunk.
Aztán amikor rájön ez a dolog, akkor pár hétig megint ilyen, mint fentebb írtam.
1,5 éve dolgozunk együtt, helyes férfi, nem mondom, hogy nem, tetszik is, de annyira mégsem, hogy odalennék érte.
Már a kezdettől fogva ilyen velem, ezekben a váltakozó periódusokban. Ő nős férfi, nekem élettársam van, és ezzel mindketten tisztában vagyunk, tudjuk egymásról.
Szerintetek tetszhetek neki?
25/N
Szinte tuti, hogy tetszel neki!
Mi másért játszana veled, alapból a férfiak nem játékosak a lányokkal :)
Én is szerelmes vagyok a főnököm titkárnőjébe, de rossz parti vagyok, mivel melós vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!