Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hol milyen időnként szőrtelenítetek, és mivel?
Hetente,kéthetente géppel leszedem a lábamról.
Gyantázni is szoktam, de azt ritkábban, 1,5 havonta. De értelemszerűen ha gyantázok, akkor nem kell minden héten a lábamat borotálni. Hónalj 3-4 naponta borotva, csupasz punci Azt is 3-4 naponta
nem voltam és nem is leszek még egy ideig kapcsolatban
de amúgy:
láb,hónalj-hetente epilálom
intim,kar-2/2,5 hetente szintén epilálom
has(inkább csak pihék)-borotválom, amikor már látható és zavar
Kapcsolatban:
Láb, kar: epilátor, ez tart kb 2 hétig mindig.
Intim: Borotva, heti 1 kb, de van hogy 4 naponta
Hónalj: Borotva, kb 2-3 naponta.
Szinglin:
Minden u.az, az eszközök és az idő is, kivéve az intim rész az kb 2 hetente történik.
20/L
Brazil gyanta havonta
Hónalj szintén
Láb és kar kb 5-6 hetente.
Én borotválni szoktam magam mindenhol 2-4 naponta:
hónalj, láb, punci (de ott hagyok egy kis csíkot)
22/L
Én mindig szőrtelenítem,nem attól függ,hogy kapcsolatban vagyok-e vagy sem!
borotvával szőrteleneitek 2-naponta,hónaljt naponta!
Kapcsolatban és szinglin kb ugyanaz.
Láb, hónalj: 3-4 naponta borotva.
Fazon: szőrtelenítő krém kéthetente.
A hónalj epilálás nagyon fájdalmas?
Fazon gyantára mit tudnátok ajánlani(főleg most nyáron)? Úgy értem, hogy bikinivonal+fazonra..eddig gyantáztam de nyáron ugye többször kell szőrteleníteni és nem tudom kivárni azt az időt, hogy visszanőjön..hónaljamat is eddig gyantáztattam most elkezdtem borotválni de már most rosszabb:/
Egyáltalán nem fájdalmas a hónalj epilálás, csak jól kell csinálni. Én kozmetikushoz járok, ő szedi ki.
A brazil gyantázás sem fájdalmasabb, mint a lábat megcsinálni.
Én azért hagytam fel a borotvával, mert szúrt, és gyorsan nőtt ki, benőtt a szőrszál. A gyantára esküszöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!